Hardware

Prestigio uvodi seriju 7 LCD TV sa HDD multimedijalnim rekorderom

Nova serija 7 Prestigio LCD TV sa HDD multimedijalnim rekorderom

Prestigio uvodi seriju 7 LCD TV modela – P7190HDD-D i P7220HDD-D. Sa 160 GB HDD  multimedijalnim rekorderom, ovi novi TV aparati su idealna rešenja za zabavu u vašem domu.

Upotreba HDD-a kao alata za digitalno snimanje eliminiše potrebu za trakama, diskovima i drugim medijima što će vaše omiljene filmove, program i sportske utakmice učiniti dostupnim samo jednim pritiskom na taster.

Time Shift snimanje omogućuje da uživate u TV programu kad god vi to poželite. Vaše digitalne fotografije su lako dostupne putem USB 2.0 porta i možete ih gledati sa svojom porodicom i prijateljima uz maksimalan konfort.

LCD TV P7190HDD-D

LCD TV P7190HDD-D je 19-inčni LCD TV sa integrisanim PVR umesto DVD/DivX playera). Ovaj model poseduje 160Gb HDD multimedijalni rekorder je idealan za vašu kuhinju, spavaću sobu ili recepciju. Upotreba HDD-a kao alata za digitalno snimanje eliminiše potrebu za kasetama, diskovima ili drugim medijima a vaše omiljene filmove, programe i sportske utakmice cini udaljenim samo pritiskom na taster.  Time Shift snimanje omogućuje vam da uživate u TV programu kad god vi to poželite. Vaše digitalne fotografije su lako dostupne putem USB 2.0 porta koje možete ugodno gledati sa svojom porodicom ili prijateljima u vašem domu.

LCD TV P7190HDD-D je kreiran da izrazi vrednosti brenda.  Dopadljiv dizajn i kvalitet slike koji upada u oko, sjajno crni izgled koji nosi poruku izvanrednosti u odnosu na običnu tehnologiju. Ovaj LCD TV će doneti emocije u vaš život i zadovoljiće vaša najveća očekivanja vrhunskim specifikacijama i performansama.

 LCD TV P7220HDD-D

LCD TV P7220HDD-D je 22” LCD TV model sa 160Gb HDD multimedijalnim rekorderom je idealan za vašu kuhinju, spavaću sobu ili recepciju. Upotreba HDD-a kao alata za digitalno snimanje eliminiše potrebu za kasetama, diskovima ili drugim medijima a vaše omiljene filmove, programe i sportske utakmice cini udaljenim samo pritiskom na taster.  Time Shift snimanje omogućuje vam da uživate u TV programu kad god vi to poželite. Vaše digitalne fotografije su lako dostupne putem USB 2.0 porta koje možete ugodno gledati sa svojom porodicom ili prijateljima u vašem domu.

LCD TV P7220HDD-D je kreiran da izrazi vrednosti brenda.  Dopadljiv dizajn i kvalitet slike koji upada u oko, sjajno crni izgled koji nosi poruku izvanrednosti u odnosu na običnu tehnologiju. Ovaj LCD TV će doneti emocije u vaš život i zadovoljiće vaša najveća očekivanja vrhunskim specifikacijama i performansama

Leave a Reply