Hardware

Prestigo lansira Solarni Bluetooth Hands Free uređaj

Kompanija Prestigio Plaza Ltd. je objavila lansiranje novog uređajaBluetooth hands free sa solarnim punjenjem. Solarni Bluetooth hands free pruža svojim korisnicima slobodu razgovora i nezavisnost od kablova.

Lansiranje Solarnog Bluetooth hands free uređaja  dopunjuje tradicionalne Prestigio vrednosti. To je uređaj koji korisnicima obezbeđuje kako sopstvenu tako i bezbednost okoline. Zahvaljujući upotrebi Bluetooth 2.1 tehnologije ovaj model pruža kvalitetnu komunikaciju bez upotrebe ruku, što sa druge strane smanjuje štetno zračenje na mozak. I više od toga, sa obe slobodne ruke povećana je i vaša bezbednost u saboraćaju.

Ipak, najvažnija prednost Solarnog Bluetooth Hands Free uređaja je mogućnost solarnog punjenja. Postoji veliki broj prednosti upotrebe ovog uređaja – nezavisnost od izvora energije i nepostojanje kablova tokom putovanja, rad bez punjenja sa izvorom alternativne energije; do 15 sati vremena razgovora i do 500 sati u standby modu. Zahvaljujući ultra tankom dizajnu i setom za montiranje u automobilu, Solar Bluetooth Hands Free uređaj se može lako postaviti na vetrobransko staklo u vašem automobilu gde će se puniti u pokretu.

Kako je Solarni Bluetooth Hands Free dizajniran za ljude koji su prinuđeni na brojne razgovore tokom vožnje, prioritet je dat kvalitetu zvuka. Ovaj uređaj je opremljen visoko performansnim zvučnikom baziranom na DSP tehnologiji za blokiranje buke što vam daje osećaj prisustva mikrofona u neposrednoj blizini. Pored toga,  Solarni Bluetooth Hands Free podržava brojne praktične funkcije kao što je odbijanje poziva, glasovno biranje, automatska konekcija, poziv poslednjeg broja, poziv na čekanju.

Umetnički dizajn ovog uređaja je u klasično crnoj boji sa srebrnim detaljima što obezbeđuje da uređaj savršeno odgovara svakom enterijeru. Svaki detalj uređaja razvijen je imajući udobnost korisnika na umu – tanko telo čini ga praktičnim za montiranje na prozor, tri LED indikatora reflektuju Bluetooth vezu, status baterije, poziva i solarni status. Čak je i pakovanje dizajnirano da zadovolji zahteve korisnika i ovaj uređaj učini savršenim poklonom.

Uređaj je prvenstveno namenjen mobilnim i poslovnim korisnicima koji žele da uštede vreme, a koji moraju biti slobodni za razgovor čak i u problematičnim uslovima na putu. Uređaj će vam pružiti slobodu ruku, nezavisnost od izvora napajanja i kablova,  bezbednost i praktičnost razgovora tokom putovanja, a povećava užitak u samoj vožnji i razgovorima koje vodite.

Leave a Reply