Gadgets · Hardware

Pripremite se za “Back To School” period sa CANYON proizvodima

CANYON vam pomaže da spremno dočekate novu školsku godinu sa praktičnim i modernim IT proizvodima i opremom za deskto i notebook računare. Dobro se pripremite za novu školsku godinu koja je pred nama, odabirom različitih, pametnih i pristupačnih rešenja za različite potrebe i budžete.

Evo nekoliko sugestija:

Chat pack da ostanete u vezi

Ostanite u vezi sa svojim prijateljima i porodicom pri povratku u školu sa CANYON Chat Pack proizvodom, poput CNR-CP8. Ovo je jednostavno i naklonjeno korisniku rešenje za internet komunikaciju, sve što vam je potrebno nalazi se u jednom pakovanju!

Ovaj set sadrži najslađi i najzanimljiviji uređaj iz Canyonovog programa, a to je definitivno CNR-WCAM113. Ova USB internet kamera ima fleksibilne nožice i vrat, pa čak i odelo koje se može menjati što je čini vrlo zanimljivom spravicom za vaš dom ili kancelariju. Poseduje i brojne funkcije za užitak u VoIP komunikaciji. CNR-CP8 će vam obezbediti i lagane slušalice koje su vrlo komforne pri upotrebi, sa fleksibilnim mikrofonom za jasan kvalitet zvuka. Chat pack je kompatibilan sa većinom programa za instant poruke kao što su MSN, Skype, kao i sa svim Windows verzijama operativnih sistema, uključujući i Vistu.

Preporučena maloprodajna cena: (USD) $29.99

Torba za vaš notebook, papire i knjige

Da biste lagodno nosili svoj laptop sa sobom, neophodno je da imate komfornu, ali bezbednu notebook torbu. CANYON poseduje mnogo modela sa različitim funkcijama, različitog dizajna koji će zadovoljiti vaš stil života i vaše zahteve. Jedan od najpopularnijih modela je CNR-NB3W.

Praktična i moderna, ova notebook torba će upotpuniti vaš moderan i aktivan stil života. Poseduje obložene džepove koji će štititi vaš notebook i nekoliko pregrada u koje možete smestiti flašicu sa vodom, mobilni telefon, knjige, papire itd.

Torba je lagana sa komfornim ručkama za ramena kao i za ručno nošenje. Napravljena je od materijala koji se lako čisti, dugotrajan je i od izdržljivog materijala. CNR-NB3W je pristupačno rešenje za prenos vašeg notebook računara veličine do 15.4”

Preporučena maloprodajna cena : (USD) $49.99

Prenosivi digitalni foto ram da uživate u uspomenama u svakom trenutku

Uživajte u svojim fotografijama u svakom trenutku sa CANYON prenosivim foto ramom. Raspoloživi su različiti modeli ali će vam svi obezbediti odličnu sliku, mogućnost punjenja baterije, jednostavnu USB konekciju, veliki kapacitet za čuvanje vaših dragocenih uspomena. Svi Canyon digitalni foto ramovi su kompatibilni sa Windows 2000/XP/Vista. Najnoviji model je CNR-DPF15x.

Kompaktan je, jednostavan za upotrebu, i raspoloživ je u pink, plavoj i zelenoj boji. Poseduje privezak za ključeve radi vaše udobnosti: Postavite ga na ranac ili ključeve od kuće, i najdraže fotografije pokažite svim svojim prijateljima!

Preporučena maloprodajna cena: (USD) $17.99

Leave a Reply