Hardware

Promocija Toshibine jedinstvene “Garancije bez obzira na sve”

Toshiba kompjuterski sistemi objavili su da je čuvena ,Garancija bez obzira na sve’ produžena na dve godine za sve kupljene laptopove i tablet računare, koji će da dalje biti pokriveni u slučaju niza nepredviđenih nezgoda, gubitka posla ili krađe. Ova jedinstvena garancija iz Toshibe, uvedena u februaru 2009, izuzetno je dobro primljena među kupcima u regionu jugoistočne Evrope i Izraela koji bez ikakvih briga mogu da se odluče za kupovinu novog laptopa.

Deborah Scharnhoop (Debora Šarnhup), menadžer marketinga u Toshiba kompjuterskim sistemima za jugoistočnu Evropu, izjavila je sledeće: ,,Od samog uvođenja, ,Garancija bez obzira na sve’ postala je veoma popularna među našim kupcima. Usled ekonomske klime poslednjih godina, odnos vrednosti i novca postao je još važniji, a mi smatramo da produženjem ove garancije kupcima nudimo najbolju moguću vrednost. Produžetak programa garancije će još jednom Toshibinim kupcima obezbediti da kupuju potpuno slobodno, a kao bonus, naši kupci će sada biti pokriveni dvogodišnjom umesto jednogodišnjom garancijom.’’

Produžetak Toshibine ,Garancije bez obzira na sve’ do 30. septembra 2011. nudi kupcima u regionu jugoistočne Evrope i Izraela još pet meseci da iskoriste ovu ponudu. Od maja 2011, svi kupci koji se prijave za ovu promociju takođe stiču pravo na 2. godinu garancije.

Pravila i uslovi promocije ,Garancije bez obzira na sve’ takođe se mogu pogledati na adresi: https://www.nomatterwhatguarantee.com.

 

Leave a Reply