sche
Hardware

Protivpanično osvetljenje – Schneider Exiway Easyled

Proizvodi kompanije Schneider Electric su dobro poznati i prepoznatljivi širom sveta. Predstavljaju garanciju izvanrednog kvaliteta i sigurnosti, a sama kompanija je sinonim za znanje i stručnost. Fantastičan pomak napravili su i u oblasti protivpaničnog osvetljenja u vidu Exiway Easyleda.

Exiway Easyled je idealan za prostore kao što su restorani, prodavnice, stambeni objekti, kancelarije. Spaja sva očekivanja instalatera i klijenata u jedno: LED tehnologiju, pedantan dizajn, visok kvalitet, pouzdanost i zagarantovane performance u toku životnog veka.

sche

Nudi sve prednosti LED tehnologije: dug životni vek (preko 50,000 sati, u skladu sa standardima, nema zamene sijalica), a potrošnja više nego prepolovljena, visok nivo sigurnosnog osvetljenja, i naravno, brz povratak investicije u poređenju sa drugim tehnologijama.

Exiway Easyled je i moderan i kompaktan. Istovremeno diskretan i uočljiv u zavisnosti od potrebe. Jedan od najjednostavnijih proizvoda na tržištu (samo 37 mm debljine i 29 mm dubine).

Vrhunska izrada, pouzdanost, dizajn i lako održavanje čine ga najkvalitetnijim na tržištu LED proizvoda.

Sa svega par referenci Exiway Easyled pokriva gotovo sve potrebe malih instalatera. Jednostavan je za kupovinu i montažu.

Kompanija Schneider Electric vodi neprestanu brigu o zaštiti životne sredine pa su tako svi Exiway Easyled materijali pažljivo birani. 20 odsto plastičnog dela je poreklom od recikliranih materijala. Elektronske komponente imaju za cilj najmanju moguću potrošnju.

Exiway Easyled ima NF, AENOR i ENEC sertifikate. Učinak tokom vremena je izuzetan, kao i energetska efikasnost LED i elektronskih komponenti.

Leave a Reply