Hardware · TV-Monitori

ProView monitori u ponudi Direct Linka

Beogradski Direct Link nedavno je  proširio distributivni portfolio u segmentu PC monitora brendom ProView kompanije ProView International Holdings Ltd. ProView je prema istraživanju kuće Display Search objavljenom u avgustu 2007, treći po veličini OEM proizvođač TV uređaja sa digitalnim ravnim panelom. Godine 2002. ProView se svrstao među prvih pet svetskih proizvođača monitora.

Kompanija ProView je osnovana 1989. godine na Tajvanu i predstavlja pionira među proizvođačima monitora koji su sopstvena proizvodna postrojenja locirali u Kini (još 1995. godine). Akcijama ProViewa se trguje na Honkoškoj berzi od 1997. godine. Proizvodnjom LCD monitora ProView se bavi već 10 godina, a izradom LCM modula ovladao je pre šest godina.

ProView samostalno proizvodi mnoge ključne komponenate za LCD monitore, kao što su jedinice za pozadinsko osvetljenje i integrisane naponske jedinice. Strateška alijansa sa Tatung grupom koja je vlasnik jednog od najvećih proizvođača LCD panela, pruža kompaniji ProView odlične uslove za stabilno snabdevanje kvalitetnim LCD panelima po specijalnim uslovima. Sve to doprinosi da TFT monitori kompanije ProView koji se plasiraju na tržište pod brendom matične kompanije, budu ne samo kvalitetni, već i vodeći po pristupačnosti.

Leave a Reply