Hardware

Prva univerzalna Bluetooth tastatura Logitech K480

Logitech je predstavio svoju prvu univerzalnu Bluetooth tastaturu Logitech K480 koja se istovremeno može koristiti na tri različita uređaja i koja radi na svim velikim računarskim platformama.

 

Kucanje tako postaje neverovatno lako na više uređaja istovremeno pri čemu je dovoljno da okretanjem točkića na tastaturi odaberete uređaj na kojem ćete raditi. Ova univerzalna tastatura se Bluetoothom povezuje s čak do tri uređaja odjednom i funkcioniše na operativnim sistemima: Windows, Mac i Chrome OS, kao i Android i iOS platformama na tabletima i pametnim telefonima.

“Kucanje je postalo sve zahtevnije, a kako danas korisnici rade na nekoliko uređaja istovremeno često koriste i dva do tri različita operativna sistema,” rekla je Charlotte Johs, potpredsednica odeljenja za računarske dodatke u Logitechu. “Logitech univerzalna Bluetooth tastatura K480 omogućava ljudima jednostavniji rad i brže i udobnije komuniciranje nevezano za to koji uređaj ili računarsku platformu koriste.”

Od sada ćete bez ikakvog problema kucati na ovoj stonoj tastaturi prepoznatljivog Logitech dizajna, i imati na dohvat ruke sve prečice koje najviše koristite u radu. Tastatura je napravljena od otpornog materijala i ima integrisani držač i žljeb za pametne telefone i tablete, i to pod pravim uglom, za jednostavnije čitanje i kucanje. Takođe, na tržištu će se moći pronaći modeli u crnoj i beloj boji kako bi se tastatura lakše uklopila u vaš kućni dekor.

Cena i dostupnost

Logitech univerzalna Bluetooth tastatura K480 se očekuje na američkom i evropskom tržištu u septembru 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 49.99 evra.

Leave a Reply