BenQ_PJT_mw665
Hardware

Prvi BenQ bežični poslovni projektori s NFC tehnologijom kompanije

Kompanija BenQ, globalno priznati inovativni proizvođač u oblastima digitalnog životnog stila i predvodnik u DLP® projektorima, predstavila je dva nova modela u svojoj ponudi poslovnih projektora: MW665+ i MX666+.

Osmišljeni i konstruisani tako da podrže trend BYOD (Bring Your Own Device – donesite vlastiti uređaj), ovi bežični projektori omogućavuju svim profesionalcima i prezentatorima lakši rad na terenu uz pomoć, prvog u svetu, rešenja za bežične poslovne prezentacije preko tehnologije NFC (Near Field Communication) – tapNshowTM.

BenQ_PJT_mw665

Zahvaljujući rešenju tapNshowTM i BenQovim sopstvenim aplikacijama za prezentacije, kao i posebnom dizajnu projektora, možete svoju poslovnu prezentaciju pokrenuti samo jednim dodirom sa pametnog Android uređaja koji podržava NFC.

Funkcija bežične projekcije uz pomoć NFC-a dostupna je na projektorima MW665+ i MX666+ koji su opremljeni Quick Wireless NFC Kitom i nude visoke performanse i izvrsnu vrednost za novac poslovnim korisnicima.

Još jedna mogućnost za prezentacije putem NFC-a je kupovina BenQovog uređaja VGA Wireless Dongle-QPro. Ovaj dodatak je kompatibilan sa svim BenQovim projektorima, uključujući i modele MW665+ i MX666+.

Leave a Reply