Hardware

Prvi Epson A3+ štampači sa rezervoarima za mastila

Epson proširuje seriju štampača sa integrisanim rezervoarima za mastila (ITS) novim modelima, koji su ujedno i prvi ITS štampači A3+ formata. Model L1300 je četvorobojni ITS štampač A3+ formata dizajniran da poslovnim okruženjima sa velikim obimima štampe obezbedi jednostavnu štampu po ultra niskoj ceni. Model L1800 takođe štampa po ultra niskoj ceni i namenjen je fotografima, advertajzing agencijama i manjim poslovnim okruženjima koja žele da iskoriste prednosti šestobojne štampe. Model L1300 biće dostupan po ceni od oko 420 eur dok će model L1800 biti dostupan od decembra meseca po ceni od oko 580 eur.

 

Rezervoari za mastila visokog kapaciteta koje ovi štampači poseduju omogućavaju korisnicima da održavaju troškove štampe minimalnim, povećaju produktivnost i redukuju vreme zastoja u štampi. Svaki od rezervoara je potpuno integrisan sa štampačem te korisnici mogu uživati u pouzdanoj štampi u boji bez nereda i napora koji se često asocira sa neoriginalnim sistemima na dopunu i sličnim sistemima drugih proizvođača.

EPSON L1800

Ksenija Gordejeva, viši menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe izjavila je: “Uz brze rezultate i veoma malo vremena koje se ulaže u održavanje, model L1300 obezbeđuje ekonomično i jednostavno štampanje reklamnih materijala, CAD crteža, grafike i idealan je za poslovna okruženja, maloprodaju i obrazovne institucije. L1800 je idealan za štampanje fotografija i dokumenata u boji za kuću i kancelariju, kao i za profesionalne fotografe koji žele da štampaju u velikim obimima.”

 

Oba štampača dolaze sa dvanaestomesečnom garancijom (ili 30,000 strana) za veću sigurnost korisnika i poseduju ENERGY STAR sertifikat. Obim stampe koji omogućava L1300 je 7,100 crno-belih strana i 5,700 strana u boji[1], dok L1800 može odštampati do 1,500 fotografija u boji[2] bez dopunjavanja mastila.

Leave a Reply