Hardware

Prvi Lenovo shop-in-shop u Srbiji

Uređaji kompanije Lenovo su još dostupniji svima onima koji vole ovaj brend. Kompanija Lenovo je otvorila svoj prvi Shop in Shop u okviru Laptopcentra u Beogradu

Kompanija Lenovo će dočekati Novu godinu  sa svojim prvim Shop ih Shop kutkom u Srbiji. Shop in Shop je otvoren u ponedeljak, 8. decembra u okviru Laptopcentra u Beogradu  u Kralja Milana 54.

Jovan Glamočanin, direktor kompanije Lenova za Adriatic regiju, prisustvovao je otvaranju: „Veoma sam ponosan danas. Ovo je odlična prilika za kompaniju Lenovo da ojača svoju lokalnu prisutnost i poveća udeo na tržištu. Namera nam je da svoje proizvode učinimo dostupnim za sve one koji su čekali da ovaj brend dođe u Srbiju. Otvaranje Shop in Shop-a u Beogradu jeste strateški potez za kompaniju Lenovo i omogućiće nam da dopremo ne samo do kupaca u Beogradu, već i do onih iz drugih gradova Srbije, kao i do mnogobrojnih turista. U prodavnici su predstavljeni najnoviji i najbolji uređaji iz portfolija kompanije Lenovo.“

Lenovo Shop in Shop u okviru Laptopcentra nudi proizvode iz Y, X i T serije, serije Flex i Edge, kao i tablete među kojima su S8-50, A8-50 i A3300 i premium smart telefon Lenovo Vibe Z2 Pro koji je odnedavno u prodaji.

Otkako je ušao na tržište smart telefona u Srbiji 2013. godine, kompanija Lenovo je, kao broj jedan proizvođač personalnih računara na svetu, postala veoma konkurentna na lokalnom nivou. Kompanija Lenovo nudi fanovima iz Srbije najbolje proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama i zahtevima u smislu karakteristika i cene.

Leave a Reply