Hardware

Referentni dizajn Intel pametnih in-ear slušalica

Intel je razvio referentni dizajn za pametne bubice koje pružaju biometrijske i fitnes informacije. Proizvod je namenjen rekreativcima i jedinstven je za ugradnjui u dodatnu opremu koji mnogi ljudi već nose dok vežbaju – stereo slušalice.

Intel pametne bubice pružaju potpun stereo zvuk i prate rad srca i puls, a aplikacije na telefonu korisnika prate pređenu udaljenosti i potrošene kalorije. Proizvod takođe uključuje Intel softver koji omogućava korisnicima da precizno podese trening i ponaša se kao trener, automatski birajući muziku koja odgovara radu srca.

Smart Earbuds

Intelove pametne bubice koriste tehnologiju razvijenu u saradnji sa kompanijom Valencell Inc, inovatorima PerformTek ® Precision biometrije. Tehnologija senzora pomaže kontinuirano merenje biometrijskih podataka u realnom vremenu sa visokim stepenom tačnosti i doslednosti, i koristi ove podatke da ljudima da smislene fitness instrukcije.

Pored pogodnosti biometrijskog i fitnes praćenje ugrađenog u bubice, Intel je dizajnirao proizvod na takav način da eliminiše potrebu za baterijom ili dodatnim izvorom energije za punjenje uređaja, jer koristi energiju direktno iz audio mikrofona.

Leave a Reply