Hardware

Sačuvajte uspomene na leto

U godini imamo samo jedno leto. Zašto ga ne bismo iskoristili najbolje što možemo? Novi proizvodi HP-a – digitalni foto-aparati, kompaktni foto-štampači, raznovrsni Photosmart štampači sa jednom funkcijom, kao i višefunkcionalni “all-in-one” štampači – pomažu vam da sačuvate uspomene na leto.

HP sada nudi najveći LCD ekran koji reaguje na dodir (touchscreen) u odnosu na sve ostale kompaktne digitalne foto-aparate; digitalne štampače uz pomoć kojih na najbrži i najlakši način možete da štampate fotografije profesionalnog kvaliteta kod kuće; (1) i višefunkcionalne “all-in-one” štampače koji mogu da štampaju prilagođene grafičke oznake direktno na CD i DVD diskove.

Najnoviji digitalni foto-aparati i štampači HP-a nisu samo laki za korišćenje, već i omogućavaju ljudima da prilagode i podele svoje fotografije na svoj način.

Realistične fotografije

Zbog svog velikog, svetlog ekrana od 9,14cm (3,6 inča), koji reaguje na dodir, i vrhunske rezolucije od 8 megapiksela, HP Photosmart R937 digitalni foto-aparat postavlja izradu snimaka na viši nivo. Ekran koji reaguje na dodir vam omogućava prikaz i organizaciju fotografija direktno u fotoaparatu. Idealan je za one koji su stalno u pokretu – ovaj elegantan, izuzetno tanak foto-aparat lako staje u džep ili novčanik.

Takođe, ovaj foto-aparat ima karakteristike najnovije generacije HP-ove Galerije dizajna, koje obuhvataju i popularnu karakteristiku “stanjivanja” fotografisanih osoba za 4,5 kg, zatim HP opciju za korekciju sjaja očiju vaših kućnih ljubimaca, kao i HP tehnologiju za doterivanje uz pomoć koje se mogu otkloniti mrlje.

Efekti Galerije dizajna se mogu primeniti jednostavnim biranjem nekoliko opcija iz menija – direktno u foto-aparatu.

Zumiranje

Uveličavanje i umanjivanje prikaza kod HP Photosmart Mz67 digitalnog foto-aparata i snimanje fotografija od 8 megapiksela. Ovo je HP-ov prvi kompaktan digitalni foto-aparat koji zumira u srednjem opsegu, sa 6x optičkim, 8x digitalnim zumom i jasnim displejom od 6,35cm (2,5 inča).

HP Photosmart R742 digitalni fotoaparat, sa glatkim, u celosti metalnim kućištem, uz pomoć HP Precision sočiva za 3x optički zum uveličava kako bi se postigli jasni snimci sa određene udaljenosti i odličan krupni plan. Pomoću njegovih 7 megapiksela proizvode se fantastične slike 10x15cm (4×6 inča) i postižu uveličanja do veličine postera.

Drugih šest novih HP-ovih digitalnih foto-aparata – sa početnom niskom cenom od svega €79(2) – karakterišu najbolje sopstveno uklanjanje efekta crvenih očiju na tržištu, (3) HP stabilizator slike, (4) HP-ova Galerija dizajna,(5) HP Photosmart softver i kompatibilnost sa Vistom, vam olakšava da prikažete i podelite svoje fotografije, kao i da njima manipulišete.

Savršeni saputnik

HP Photosmart A626 kompaktni foto-štampač odmah štampa vaše fotografije – bez korišćenja kompjutera – bez obzira na to da li se nalazite na plaži, u vozu ili ste kod kuće.

Ali, sa njim možete mnogo više od štampanja fotografija. On ima veliki ekran u boji, od 12 cm (4,8 inča), koji reaguje na dodir, kako bi korisnici mogli svojim fotografijama da daju lična svojstva i da ih menjanju, pa čak i da po njima crtaju slobodnom rukom ako žele.

Kada tome dodate i široki spektar grafičkih elemenata i efekata za kreiranje foto albuma i čestitki, dobijate kompaktan, mini foto studio.

Dodirnite. Dodajte lična svojstva. Odštampajte.

Iskusite najnovija dostignuća u foto-štampanju kod kuće uz HP Photosmart A826 kućni foto-centar. Sa velikim ekranom u boji od 17,7cm (7,0-inča) koji reaguje na dodir, u paketu sa digitalnom olovkom, Photosmart A826 omogućava korisnicima da menjaju i dizajniraju fotografije, kao i da im daju lična svojstva oivičavanjem i dodavanjem teksta i kreativnih grafičkih elemenata.

Uz kapacitet papira do 100 listova, korisnici će lagodno moći da odštampaju do 100 fotografija zaredom. Odštampajte fotografije bez ivica 10x15cm (4×6 inča) i 13×18 (5 x 7 inča), praznične čestitke, fotografije za novčanik i panoramske slike, sve u udobnosti sopstvenog doma.

Foto laboratorija kod kuće

HP Photosmart D7260 i HP Photosmart D7460 štampači vam u osnovi pružaju mogućnost da imate foto laboratoriju kod kuće ili u kancelariji.

Na njima možete na najbrži i najlakši način da štampate fotografije – pri čemu možete da odštampate fantastične fotografije u šest boja za samo 10 sekundi.

Karakteristike oba štampača su ekrani koji reaguju na dodir i koji su laki za upotrebu, od 8,9cm (3,5-inča), dugme HP Red-Eye Removal za lako uklanjanje efekta crvenih očiju sa fotografija direktno na štampaču, HP Smart Web Printing (6) za štampanje stranica sa Internet sajtova bez odsečenih ivica, Ethernet networking za dodatnu kompatibilnost, kao i tehnologiju HP Auto Sense za izbegavanje uobičajenih grešaka u štampanju.(7)

Uz to, D7460 ima ugrađenu bežičnu (8) vezu i Ethernet, zbog čega je još lakše podeliti i štampati slike letnjih avantura, uz korišćenje prenosnih računara koji imaju mogućnost Internet konekcije, kao i PC računara.

Najnoviji HP-ov višefunkcionalni štampač “all-in-one”

Na HP Photosmart C5280 višefunkcionalnom štampaču “all-in-one”, može se vršiti izrada dizajna na PC računaru, a zatim štampati direktno na CD i DVD diskove(9) radi prikladnog arhiviranja ili kreiranja jedinstvenih fotografskih i muzičkih poklona. Karakteristika “all-in-one” obuhvata HP Smart Web Printing, automatski senzor za prepoznavanje vrste papira, kako bi se postigao optimalni kvalitet štampanja i kopiranja, i HP Red-Eye Removal dugme.

C5280 odlikuju novi HP inkdžet kertridži velikog kapaciteta(10) kako bi se omogućilo štampanje koje sebi možete priuštiti, uz manji broj promena kertridža kada se štampa sve ono što ide uz letnja putovanja, uključujući plan puta, mape i potvrde rezervacija avio-karata.

Samo to je potrebno

Sa novim HP foto-štampačima i digitalnim foto-aparatima, imate sve što vam je potrebno da snimite, odštampate i podelite fantastične fotografije. Zato nas pozovite, obavite kupovinu putem Interneta ili posetite lokalnu maloprodaju HP proizvoda već danas. Leto vas čeka, snimite ga.

Stručnjaci HP-a razgovaraju o svemu što je vezano za inkdžet

HP ima novi blog o inkdžet štampanju kod kuće i u kancelariji. Idite na www.hp.com/go/sharing.

Očekuje se da će digitalni foto-aparati HP Photosmart R937, HP Photosmart Mz67 i HP Photosmart R742 biti u prodaji u avgustu mesecu, prvi po ceni od €299,99, drugi €199, a treći €179.

HP Photosmart A626 kompaktni foto štampač i HP Photosmart A826 kućni foto-centar će biti u prodaji u avgustu mesecu, prvi po ceni od €179, a drugi po ceni od €249.

Očekuje se da će štampači HP Photosmart D7260 i HP Photosmart D7460 biti u prodaji u oktobru mesecu, prvi po ceni od 149, a drugi po ceni od199 evra.

HP Photosmart C5280 All-in-One višefunkcionalni štampać je već u prodaji po ceni od €129.

Ove cene su preporučene prodajne cene proizvođača, sa PDV-om. Cene podležu izmenama i mogu se razlikovati u različitim zemljama.

Leave a Reply