Hardware

Saga prvi SELECT partner kompanije Fujitsu u Srbiji

Fujitsu Technology Solutions objavljuje da je kompanija Saga d.o.o. uspešno sprovela sertifikaciju svojih stručnjaka u oblasti servera, sistema za skladištenje podataka i mobilnih poslovnih rešenja kompanije Fujitsu.

Sticanjem namenskih sertifikata u okviru novog, globalnog Fujitsu „SELECT Partner“ programa, Saga je potvrdila da korisnici u Srbijimogu da se oslone na ekspertizu i stručnost njenih inženjera u procesu prodaje i implementacije.

Za razliku od većine velikih dobavljača IT-ja, Fujitsu svoja rešenja prodaje isključivo preko mreže lokalnih i regionalnih partnerskih ICT kompanija. Fujitsuov „SELECT Partner“ program je platforma na kojoj kompanija sa njima gradi i razvija profesionalne relacije.

„Takva strategija zasniva se na visokom stepenu međusobnog poverenja i koherentnosti znanja, pa je naš zajednički interes da programom sertifikacije generišemo poverenje i istovremeno obezbedimo što veću vrednost za korisnike Fujitsu rešenja“, naglašava Milorad Vračević, rukovodilac „SELECT Partner“ programa u predstavništvu kompanije Fujitsu Technology Solutions u Srbiji.

„Zato je dobra vest da napore koje Saga, kao i svi drugi naši partneri u svetu, ulaže u građenje i podizanje svoje ekspertize o Fujitsu rešenjima, korisnici dokazano prepoznaju i vrednuju kao dodatni kvalitet“, istakao je Vračević.

Leave a Reply