1
Hardware

Samsung HomeSync kreira personalni Cloud za celu prodicu

Samsung je danas u Barseloni na Svetskom mobilnom kongresu predstavio Samsung HomeSync, kućno clud hub rešenje koje pruža najbolje iskustvo zabave na velikom ekranu televizora ali i gde god se nalazite. Takođe, obezbeđuje dovoljno prostora za skladištenje prvenstveno media sadržaja za celu porodicu i nov način uživanja u HDTV-u kroz poznato i pametnije Android korisničko iskustvo.

1

HomeSync omogućava lako deljenje sadržaja i donosi najbolje od Android igara, filmova, serija i streaming sadržaja direktno u dnevnu sobu, na veliki TV ekran. Daje nam mogućnost bežičnog streaminga sadržaja sa Android uređaja na televizor – te tako omogućuje gledanje i korišćenje svih kućnih videa, fotografija i aplikacija, a sve to u full HD1080p rezoluciji.

HomeSync uređaj poseduje disk veličine 1TB i ima mogućnost sinhronizacije sadržaja sa više uređaja, pružajući privatni ili zajednički prostor za čuvanje svih sadržaja. Podržava 8  odvojenih naloga kako bi pokrio potrebe cele porodice  i omogućuje svakom korisniku postavljanje i preuzimanje sadržaja sa više različitih uređaja kao i deljenje sa drugim članovima familije u trenu. Šifrovanje fajlova i specifična korisnička imena i lozinke osiguravaju da sadržaj u korisnikovom privatnom prostoru ostane odvojen od zajedničkog HomeSync prostora.

Ukoliko već nemate Smart TV, HomeSync je rešenje. Kako radi na Android sistemu Jelly Bean može da koristi media player i pristupa na Google Play Store i preuzima nove aplikacije.

Leave a Reply