Categories
Hardware

Samsung najavio saradnju sa školom kuvanja FERRANDI

Kulinarska učionica u školi FERRANDI Paris biće opremljena najnovijim Samsung premium kuhinjskim aparatima

 Kompanija Samsung Electronics Ltd najavila je saradnju sa Nacionalnom francuskom školom kulinarstva, FERRANDI Paris. Sa zajedničkom vizijom o približavanju sveta profesionalnog kulinarstva i sveta potrošača, divizija Samsung – kućni uređaji opremiće Samsungovu kulinarsku učionicu u okviru škole FERRANDI Paris najnovijim kuhinjskim aparatima premium klase.

ferandi

Uz nameštaj vrhunskog dizajna, Samsungova kulinarska učionica od 70m2 sa 14 posebnih radnih mesta služiće za okupljanje elitnih šefova i potrošača koji će deliti znanja i veštine, kao i načine za održavanje dobre higijene, adekvatne postupke i dobre navike u kuhinji.

 

„Ovo je prva saradnja te vrste, gde možemo da stvorimo vezu između dva različita sveta, sveta stručnjaka za gastronomiju i sveta potrošačke tehnologije“, izjavio je B. K. Jon, direktor i predsednik divizije za potrošačku elektroniku u kompaniji Samsung Electronics. „Oduševljeni smo što ćemo moći da sarađujemo sa vodećim svetskim stručnjacima u nadi da će naša Samsung kulinarska učionica u školi FERRANDI Paris pomoći potrošačima da uživaju i nauče više o gastronomiji.“

 

„Ovom saradnjom želimo da podstaknemo strast prema hrani i da promovišemo zdraviju ishranu među korisnicima širom sveta“, istakao je Žorž Nekto, predsednik FERRANDI Paris, francuske škole umetnosti kulinarstva. „Zajedno sa kompanijom Samsung nalazimo se u savršenoj poziciji da tu viziju pretvorimo u stvarnost.“

 

Privredna i industrijska komora pariske regije osnovala je 1920. godine Francusku školu umetnosti kulinarstva, FERRANDI Paris. Ovde su kulinarsko znanje stekle brojne generacije šefova, poslastičara, pekara, stručnjaka za ketering, menadžera i vlasnika restorana. Škola se nalazi u samom srcu Pariza i ima tim od 100 stalno zaposlenih elitnih profesora koji su dobili zvezdice od vodiča Michelin Guide ili titulu Meilleurs Ouvriers de France (MOF).

 

Kao deo kampanje „Samsungov klub šefova“ (www.samsungclubdeschefs.com), Samsungova kulinarska učionica će biti mesto gde će korisnici moći da dobiju kulinarske savete i nauče recepte uz pomoć elitnih profesora škole FERRANDI Paris. Kulinarski eksperti škole FERRANDI Paris i korisnici koji će učestvovati moći će da neposredno upoznaju Samsungove kuhinjske aparate. To će pružiti i stalni uvid i savete kako da se Samsungovi kuhinjski aparati poboljšaju. Uzimajući u obzir sve uvide i savete, Samsung će održati i prilagođene razvojne radionice gde će se razmatrati budući proizvodi koji će ponuditi bolja iskustva u kuhinji.

 

Samsungova kulinarska učionica u školi FERRANDI Paris biće otvorena u martu 2014. godine.