Hardware · Internet

Samsung postavio zvaničan internet sajt na srpskom jeziku

Samsung Electronics, svetski lider u oblasti digitalnih medija i digitalnih konvergentnih tehnologija, postavio je zvaničan internet sajt na srpskom jeziku. Samsung je otvorio novo poglavlje u Srbiji za predstavljanje svojih proizvoda i usluga. Potrošači u Srbiji sada imaju priliku da se informišu o Samsungovim proizvodima i inovacijama na maternjem jeziku, bez potrebe za pretragama na inostranim sajtovima na drugim jezicima.

Posetioci sajta www.samsung.rs pronaći će brojne podatke o Samsung mobilnim telefonima, TV ekranima, monitorima, DVD uređajima, Blu-Ray plejerima, kućnom bioskopu, kao i o kamerama, fotoaparatima, digitalnim foto ramovima, štampačima, aparatima za domaćinstvo (frižiderima, veš mašinama, klima uređajima,…) i drugim aparatima.

Korisni linkovi koji se mogu videti, pored informacija o proizvodima, jesu: lokacije servisa, informacije o garancijama i mogućnost pretrage za određene vrste proizvoda koje zanimaju posetioca. Internet sajt je kreiran po uzoru na Samsung sajtove širom sveta i nudi kompletan opis proizvoda sa detaljnim karakteristikama, specifikacijama i fotografijama svih uređaja koji su trenutno na raspolaganju.

Za lakšu pretragu, proizvodi su podeljeni u kategorije, tako da, na primer, posetilac sajta može da pristupi informaciji o mobilnim telefonima na osnovu biranja modela telefona koji traži. Ako je izgled, tj. stil glavna karaktersitika telefona koji se traži, onda posetilac može da selektuje stil i biće mu prikazani svi stilizovani mobilni telefoni.

Sajt takođe nudi informacije o kompaniji, kao što je korporativni profil o istoriji Samsuga, vrednosti i filozofija kompanije, kao i informacije o društvenoj odgovornosti Samsunga i o rukovodstvu i karijeri unutar kompanije.  U odeljku vesti posetioci imaju mogućnost da pročitaju saopštenja na globalnom nivou, kako ona koja se odnose na korporaciju tako i ona koja se odnose na proizvode.

Leave a Reply