Hardware

Samsung predstavlja najveći zakrivljeni televizor dijagonale 2,66 metara!

 

 

 

 Kompanija Samsung predstaviće premijerno na srpskom tržištu početkom novembra prvi najveći zakrivljeni UHD televizor na svetu, dijagonale od 2,66 metara (105 inča). Ovaj zakrivljeni UHD TV (model S9) dolazi s odnosom prikaza slike u formatu 21:9, što korisnicima omogućava da kod kuće uživaju u bioskopskom doživljaju.

 

Sa rezolucijom ekrana od 11 miliona piksela (5120X2160), nudi pet puta veću rezoluciju od Full HD-a te se na ekranu vide i najsitniji detalji. Uz to, ovaj televizor će uvek biti kompatibilan sa najnovijim UHD standardima emitovanja zahvaljujući Samsungovom UHD Evolution Kitu. Takođe, Samsungova tehnologija kvaliteta slike Peak Illuminator pravi suptilne razlike osvetljenosti i kontrasta za bolje detalje, čak i u najtamnijim scenama.

Samsung S9 105_FRONT

Samsungov zakrivljeni UHD TV od 105 inča ima moćne ugrađene zvučnike snage 160W, zbog čega korisnici imaju još bolje iskustvo gledanja. Uz vrhunski dizajn, ovaj impresivan televizor, može se odlično uklopiti uz svaki enterijer. Dolazi s premium uslugom, koja između ostalog predviđa besplatnu dostavu, postavljanje i kalibriranje uređaja.

Samsung S9 105_INTERIOR 01

Osim ovog zakrivljenog televizora, kompanija Samsung predstaviće na Hi-Files Show-u 8. i 9. novembra, i svoj portfolio audio i video uređaja za 2014. godinu, kao i zakrivljene zvučnike nedavno predstavljene na sajmu IFA 2014.

 

 

Leave a Reply