Hardware · TV-Monitori

Samsung predstavlja novu liniju serije Crystal TV LCD televizora

Samsungova serija 6 predstavlja prvo pojavljivanje Crystal TV-a u ponudi LCD HDTV-a u 2008. godini. Elegantan novi dizajn proizašao iz Samsungovog opsežnog istraživanja i razvoja u automobilskoj i modnoj industriji, u svaku dnevnu sobu ili kućni bioskop unosi do sad neviđen dodir boje. Samsungov Crystal TV ističe se specifičnom  bojom koja je prirodno stopljena sa Samsungovim tradicionalnim piano crnim okvirom. Korišćenjem nagrađivanih tehnologija u svim Samsungovim HDTV-ima, serija 6 donosi nemerljivu kvalitet slike.

Sa svojom novom serijom 7 Full HD LCD televizora, Samsung Electronics nudi svoj neodoljiv prozor u budućnost TV tehnologije. Ova nova premium linija sa serijom 6 deli iste materijale i inovativni kristalni dizajn, postavljajući pri tom nove standarde za Media Solutions i multimedijalnu kućnu zabavu. Serija 7 je prepuna inovativnih značajki i unapređenja koja zahtevaju tehnološki najzahtevniji potrošači koji uživaju u spektru preuzetih sadržaja, ali i onih koje su sami kreirali, kao i u ukupnom doživljaju koristeći periferne HD uređaje putem Media Solutions-a.

Samsungova nova serija 8 Full HD LCD televizora uzdiže dizajn i vrhunska medijska rešenja na novi nivo. Ključno unapređenje je početno 50-postotno smanjivanje debljine, stvarajući tako tanak i uzak okvir od samo 44,4mm. Zajedno sa novim i naročito umetnutim crvenim uzorkom, izgled okvira vešto kombinuje optimalan spoj minimalizma, elegancije i izrade koja svedoči o najvišim tehnološkim standardima koje skriva unutra.

Nova serija 9 Samsungovih televizora potrošačima pruža sam vrh trenutne televizijske tehnologije. Nova serija Full HD LCD televizora u jednom paketu donosi najnovije tehnološke inovacije u području kvalitete slike, dizajna i naprednih medijskih rješenja koji određuju Samsungovu vodeću poziciju u području televizora ravnih ekrana. Pametna LED tehnologija koju Samsung koristi je srce serije te pruža najverniji prikaz crne boje kao i najveći kontrast koji je danas dostupan. Funkcioniše putem inteligentnog sistema nazvanog local dimming koji oseća dolazne signale i intuitivno prema potrebi pali ili gasi pojedinačna svetla u nizu LED pozadinskog osvetljenja. Osim što omogućava izvanredni kvalitet slike, LED tehnologija rezultuje i značajnom uštedom u potrošnji električne energije.

Nova, uzbudljiva povezivost serija 7, 8 i 9 razlikuju ove nove Crystal televizore od Samsungovih pređašnjih modela. Oni će biti prvi televizori u Evropi koji se mogu povezati na kućnu mrežu kako bi primali multimedijalne sadržaje (DLNA: Digital Living Network Alliance), koji će imati ugrađen sadržaj (Content Library) te se moći povezivati i putem USB porta (Wiselink Pro).

One thought on “Samsung predstavlja novu liniju serije Crystal TV LCD televizora

 1. veroljub nikolic

  S postovanjem , svidja mi se OVO, pa vas zato molim posaljite mi KATALOG naj novijih Tv. adrese gde ih ima (ja sam u KRAGUJEVAC) i cene.
  pozdrav Verko
  veroljub nikolic
  34228 BRZAN
  KRAGUJEVAC

Leave a Reply