Hardware

Samsung televizori na vrhu prazničnih lista želja

Ovaj lider na tržištu dokazao je da predstavlja omiljeni izbor za praznike sa ponudom proizvoda koji će odgovarati svakome kome ste namenili poklon ove godine. Televizori i prateća oprema kompanije Samsung Electronics ove godine nalaze se na vrhu liste prazničnih želja širom planete zadobivši priznanja svetskih medija.

Sadašnji lider na tržištu televizora zaista nudi ponešto za svačiji ukus uz već tradicionalni kvalitet slike što jeste Samsungov zaštitni znak. Promovisanjem 3D televizije, Blu-ray plejera, mogućnosti povezivanja sa internetom i ponude Samsungovih aplikacija, ovaj gigant na polju elektronike dokazao je da je i dalje omiljen među potrošačima, kao i da će takav status zadržati i ove praznične sezone.

Kompanija Samsung je do današnjeg dana prodala više od milion 3D televizora, pre svega zahvaljujući uspešnom receptu, koji se sastoji u tome što kompanija uvek prva na tržište izbaci inovativne tehnologije poput Smart TV, 3D i LED televizora. Ovi proizvodi su dizajnirani tako da privuku pažnju kako novih tako i iskusnih kupaca, nudeći obilje sadržaja koji ispunjavaju svačije želje.

„Televizija je doživela neverovatnu evoluciju tokom poslednjih godina pošto potrošači traže tehnološka rešenja kojima mogu da unaprede gledanje, ali i svoj život“, smatra gospodin Bu Ken-Jun, predsednik poslovne jedinice za Vizuelni displej i dodaje: „Spajanje tradicionalne televizije sa različitim aplikacijama premošćava jaz između prostog konzumiranja programa i interaktivnog odnosa sa televizijskim programom. Upravo smo svedoci toga da potrošači rado prihvataju novitete u oblasti načina gledanja televizije.“

Samo u Sjedinjenim Državama u ponudi se nalazi preko 100 aplikacija, a među najpopularnijima 2010. godine jesu Facebook, Hulu, Skype, Texas Hold ‘Em i ESPN Next Level. Kompanija Samsung je više nego utrostručila broj aplikacija u ponudi otkako je 2010. lansirala program Samsung Apps, tj.Samsung aplikacije, čime je jasno potvrdila globalnu potražnju za novim i naprednim iskustvima TV zabave. Dok se za vreme ovih novogodišnjih i božićnih praznika budemo družili sa porodicom i prijateljima, moći ćemo da upotpunimo zabavu i provod sa nekoliko aplikacija različite tematike, od sporta, preko igara i društvenih medija, sve do video i drugih aplikacija.

Kao plod težnje da se potrošačima ponudi najbolji mogući virtuelni doživljaj koji se može prirediti u udobnosti doma i to iz bilo koje prostorije, Samsung televizori su se pokazali kao jedan od najbolje rangiranih poklona u 2010. godini u čemu se slažu brojne svetske publikacije. Inovativna ponuda Samsungovih aplikacija maksimalno prilagođava TV zabavu interesovanjima potrošača i izlazi u susret svačijem ukusu i željama.

Leave a Reply