Hardware

Samsung WF9000 revolucionarna mašina sa zapreminom od skoro 160 litara

Na CES-u 2014 predstavljena najveća kombinovana veš mašina na svetu Samsung WF9000.

Kompanija Samsung Electronics predstavila je inovativne nove proizvode bele tehnike koji će ubrzati i olakšati rutinu korisnika kad je reč o pranju veša i podova., Novi Samsung uređaji, zahvaljujući vrhunskim performansama i brojnim pogodnostima, uz energetsku efikasnost, olakšavaju pranje čak i najveće gomile veša ili najteže dostupnih uglova poda. Linija dobro promišljenih i ergonomski dizajniranih proizvoda, uključujući kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kapaciteta od skoro 160 litara sa otvaranjem napred i na vrhu, kao i dva nova proizvoda za usisavanje, izloženi su na međunarodnom sajmu CES 2014.

WF9000 pair (2)

„Strast korisnika je ono što pokreće inovacije Samsungovih proizvoda i usled dubokog razumevanja onoga šta je potrebno i šta naši korisnici žele u svojim domovima postali smo brend bele tehnike sa najbržim rastom u Americi“, izjavio je Kevin Dekster, potpredsednik prodajnog i marketinškog odeljenja u diviziji za kućne uređaje u ogranku Samsung Electronics America. „Naša linija inovativnihih uređaja bele tehnike zapranje veša i usisavanje čini da održavanje kuće bude lakše i brže, oslobađajući korisnicima vreme da se bave onim što vole. Upravo ovi uređaji prelepog dizajna postaviće temelje našeg poslovanja tokom 2014. godine.“

Neverovatna količina veša za samo pola sata

Samsung WF9000 sa zapreminom od skoro 160 litara za pranje veša i mašinom za sušenje zapremine od skoro 270 litara, svakako nudi veći kapacitet. Čak i kada se pere ogromna količina veša, kao na primer dve kompletne posteljine za bračni krevet, korisnicima je potreban samo jedan ciklus da to obave. Ciklus pranja je brži nego ikad zahvaljujući većem bubnju i tehnologiji SuperSpeed koja pere brže bez ugrožavanja rezultata, za razliku od konvencionalnih modela sa otvaranjem napred. Kao rezultat, vreme pranja je skraćeno na 30 minuta, čime korisnici mogu da uštede tri sata nedeljno . Korisnici takođe ne moraju da žrtvuju čistoću na račun zapremine sa Samsungovom tehnologijom PowerFoam™, gde se prašak za rublje rastvara u moćnu a nežnu penu koja u tkaninu prodire dublje, brže i detaljnije kako bi se efikasno oprale čak i najveće količine veša.

Mašina za pranje i sušenje sa otvaranjem napred intuitivno je dizajnirana da pruži udobnost. Viša je za 4 inča od uobičajenih modela, manje je dubine i ima veća vrata što korisnicima omogućava da je lakše napune vešom bez potrebe da se saginju. Ova mašina ima i bogatu, modernu paletu boja, hromirane detalje i dekorativniji izgled upravljačke table. Model WF9000 je prepoznat kao „ENERGY STAR – najefikasniji model u 2014 i ima visoko efikasno LED osvetljenje u bubnju za pranje i sušenje za bolje osvetljenje i dodatnu uštedu energije.

Samsung WF9000 sa prednjim vratima će se naći u prodaji u dve nijanse, beloj i boje oniksa od proleća 2014.

Leave a Reply