Gadgets · Hardware

SanDisk Sansa Clip 2GB

Sansa Clip Mp3 plejer dolazi u najpopularnijem formatu za prenosne plejere sa malim ekranom. Manji od Zippo upaljača, ovaj plejer je prepoznatljiv po plavom pozadinskom osvetljenju centralnog kontrolera kružnog oblika, sjajnoj crnoj plastici i kvalitetnoj izradi. Veličina i oblik su prilagođeni korišćenju iz ruke, kada se sve opcije lako kontrolišu palcem.

Clip plejer dolazi sa internom punjivom baterijom koja izdržava 15 sati rada, tako da sa njim nećete imati dodatne troškove oko kupovine baterija i/ili punjača. U kompletu se dobijaju i kvalitetne stereo slušalice (“bubice”), kao i dodatak po kome je ovaj plejer i dobio ime “kopča”. Pomoću ovog providnog dodatka Mp3 plejer možete pričvrstiti za torbu/ranac ili pogodan deo vaše odeće. Kopča se lako može demontirati ako nije potrebna kako bi Sansa Clip imao još tanji profil.

Sansa Clip reprodukuje sve vrste MP3 datoteka, zaštićene i nezaštićene WMA datoteke, a kao dodatak tu je FM radio sa memorijom za 40 radio stanica (frekvencija).

Sansa Express čak ima i ugrađeni mikrofon, pa se može koristiti i kao diktafon. Sansa Clip se isporučuje sa USB kablom preko kojeg se i puni interna baterija. Sa ekranom ne morate biti ograničeni na predefinisane playliste ili puštanje svih pesama po svim direktorijumima redom. Clipov mali ekran je pogodan za pregledanje liste muzičkih numera, ali i kao podrška tasterima za navigaciju i kontrolu reprodukcije.

Leave a Reply