Gadgets · Hardware

SanDisk Sansa E270 MP3 plejer

Sansa E270 serija će vas oduševiti tankim i elegantnim dizajnom čvrstog aluminijumskog kućišta, kao i velikim, pozadinski osvetljenim TFT ekranom (dijagonale 1,8 inča) za ugodno pregledanje i uređivanje liste numera.

Za to, kao i za kontrolu reprodukcije na raspolaganju su (takođe pozadinski osvetljeni) tasteri za navigaciju. Ako brinete da će sva ova pozadinska svetla iscrpeti bateriju, onda bi trebalo da znate da je ugrađena litijum-jonska baterija velike izdržljivost (i do 20 sati rada) koja se može puniti (isto kao i kod mobilnih telefona).

Sansa omogućava digitalno snimanje glasa (tj. funkcionalnost diktafona). A da biste imali gde da smestite muziku za duga putovanja, Sansa E270 poseduje microSD™ slot za proširenje, iako u startu dolazi sa 6 GB memorije. Podržane su TrustedFlash/Gruvi kartice (Gruvi je varijanta microSD/TransFlash kartice koju je 2005. godine osmislio SanDisk kao prvi izmenjivi Flash memorijski medijum koji se prodaje zajedno sa vrhunskim muzičkim sadržajima.

TrustedFlash tehnologija obezbeđuje zaštitu snimljenog sadržaja pomoću rights management protokola, dopušta reprodukciju na različitim uređajima ali ne dopušta ilegalno korišćenje zaštićenog sadržaja).

Sansa takođe podržava pretplatne Internet portale koji prodaju muzičke sadržaje.
Isporučuje se sa kvalitetnim slušalicama, torbicom i trakom za ručni zglob, kao i sa USB kablom za povezivanje na računar.

Leave a Reply