Hardware · PC računari

Scantech Shuttle SG-15 čitač za proveru cena

Shutle SG-15 je mali i atraktivni čitač za proveru cena. On je napravljen po poslednjoj tehnologiji. Zbog svoje male veličine i simpatičnog izgleda može se instalirati bilo gde u radnji, pa i na samim policama. Ova fleksibilnost ogleda se i u mogućnosti nadogradnje Power-over-Ethernet sistemom. Pošto se proizvodi u tri standardne boje može se uklopiti u većinu enterijera.

Može se povezati preko Wireless RF ili preko standardne mreže. Svetli displej u zavisnosti od fonta može imati 3-5 linija i može prikazati do 20 karaktera po liniji. Postoji mogućnost da se instalira bar kod skener CCD niže cene koji skenira liniju po liniju ili laserski skener visokih performansi koji skenira 20 linija odjednom.

 

Shutle SG-15 je istog vrhunskog kvaliteta kao i ostali Scantech proizvodi. Tako možete dobiti po vrlo konkurentnim cenama proizvod koji je istog kvaliteta i performansi koje imaju isti takvi skuplji proizvodi. Zahvaljujući MTBF komponentama proizvod možete dugo upotrebljavati bez servisiranja. Scantech-ID Shutle SG-15 je najnoviji proizvod kompanije koja ima preko 10 godina iskustva na polju informacionih sistema za krajnje korisnike. Danas nudimo izbor skenera (CCD jednolinijski ili laserski 20-linijski), izbor boja(srebrna,crna ili crvena) i izbor interfejsa (WiFi ili LAN).

S obzirom na veličinu (180mm visine, 132mm širine i 95mm dubine) Shutle SG-15 se može montirati i u većem broju po radnjama. Čak i kada je montiran na samim policama neće blokirati proizvode na displeju. Svetli displej omogućava lako čitanje cena i informacija o proizvodima.

Dobavljač čitača Scantech Shuttle SG – 15 je Service Plus.

Leave a Reply