Hardware

Service Plus potpisao distributerski ugovor sa Power Computers-om

Mnogobrojne povoljnosti distributerskog ugovora sa Service Plus-om prepoznao je Power Computers d.o.o. iz Hrvatske. Service Plus je potpisao distributerski ugovor sa Power Computers-om za 2010. i 2011. o prodajnom i servisnom partnerstvu za Datalogic skenere (Gold Partner i Service Partner).

Potpisivanjem partnerskog ugovora sa Service Plus-om ostvaruju se brojne beneficije čija se vrednost ogleda u uvek bitnim prioritetima: brzini, efikasnosti, povoljnosti i lakoj zaradi.
Power Computers ima filijale širom Hrvatske (Zagreb, Čakovec, Bjelovar, Požega, Zadar), a bavi se maloprodajom i veleprodajom informatičkih komponenti, POS komponenti, Multimedije itd.

Power Computers je kompanija koja beleži brz razvoj – uz niz manjih i srednjih krajnjih kupaca, u Hrvatskoj su ostvarili ugovore o održavanju sa Mercator-om, a rade na proširenju istog procesa za celu Hrvatsku (u toku su pregovori sa MercatorH i sa Getro-om). Power Computers usko sarađuje i sa hrvatskim Sparom u području nabavki, opremanja i servisnih usluga.

Leave a Reply