Hardware

Siemens CCTV kamere

Siemens Building Technologies je uveo široki opseg autofokus kolor kamera visoke rezolucije, a  proizvodna linija sadrži modele za unutrašnje i za spoljne aplikacije

Kamere proizvode slike visokog kvaliteta, čak i pod uslovima promenljive svetlosti, uključujući opciju za dan i noć, ili pod uslovima nižeg ili višeg mrežnog napona. Kamere su tako dizajnirane da se mogu jednostavno instalirati.

Sve je integrisano u optičku kameru, koja je fiksirana na kućištu i koja je već povezana sa teleobjektivom (do 22 x optičkog zuma) i koja može fokusirati pozadinu.

Spoljni modeli imaju kameru sa sočivom koja je upakovana u IP66 vodootporno kućište koje sadrži unutrašnje grejanje, držač i zaštitni zaklon od sunca.

Za dnevno – noćne aplikacije, model CCAS1415 garantuje optimalni kvalitet slike, bez obzira na svetlosne uslove tokom dana, a ako se koristi sa infracrvenim svetlom, noću pruža jezgrovitu monohromatsku sliku. Takođe, ne postoji potreba za intervencijom operatera na prebacivanju sa noćnog na dnevni mod, jer kada se prekidač za nivo svetlosti jednom namesti, on se pokreće automatski.

Pored toga što poseduju performanse visoke rezolucije, kamere su izuzetno lake za korišćenje. Logično organizovane, funkcije na ekranu monitora omogućavaju jednostavno programiranje brojnih opcija i podešavanja, uključujuću beli balans, podešavanje svetla, kompenzaciju pozadinskog svetla, sinhronizaciju video signala i smanjenje šuma. Poseban tekst može se ustanoviti za svaku kameru i integrisati u sliku, tako da je operateru lako da prepozna koju sliku kamera pokazuje. Programiranje se radi ili preko OSD kamera ili daljinski, preko integrisanog RS485 interfejsa. Razne opcije digitalnog snimanja i sistema prenosa koje nudi Siemens Sistore, mogu biti iskorišćene za kontrolu teleobjektiva, takođe putem RS 485 interfejsa. Sa dodatkom CKA tastature, možda i sa matričnim prekidačem ili digitalnim snimačem, moguće je kontrolisati 22x optičke i 11x digitalne funkcije.

Leave a Reply