Gadgets · Hardware

Slušajte muziku sa telefona na novim Logitech bežičnim zvučnicima

Logitech predstavio Pure-Fi Mobile sistem zvučnika

Sa novim Logitech® Pure-Fi Mobile™ sistemom zvučnika, koji su danas predstavljeni, otvara se mogućnost slušanja omiljenih stvari sa telefona, čak i kad se on nalazi u džepu. Jednostavno, Logitech® Pure-Fi Mobile™ zvuk niskog kvaliteta sa vašeg mobilnog telefona pretvara se u hi-fi, stereo zvuk, bežično.

“Milioni ljudi danas koriste mobilni telefon da bi slušali muziku. Ukoliko ste jedan od njih sada možete skinuti slušalice i pojačati zvuk”, rekao je Mark Schneider, potpredsednik i generalni menadžer Logitech audio odeljenja. ”Kad ste na zabavi, u parku ili ste kod kuće, muzika sa vašeg telefona će zvučati sjajno kad koristite Pure-Fi Mobile sistem zvučnika.”

Ukoliko imate mobilni telefon koji poseduje Bluetooth® bežičnu tehnologiju sa Advanced Audio Distribution (A2DP) profilom, možete da puštate stereo zvuk uz pomoć kompaktnog Pure-Fi Mobile sistema zvučnika na 10 metara udaljenosti od vašeg telefona. Zahvaljujući izuzetno pokretnim dvoinčnim drajverima i dvoinčnim pressure drajverima, muzika sa mobilnog telefona ispuniće vašu sobu, kola ili kancelariju sa artikulisanim bas i finim visokim tonovima.

Takođe, Pure-Fi Mobile možete koristiti i kao bežični spikerfon. Sistem poseduje dva ugrađena mikrofona – jedan da snimi vaš glas, a drugi da prati i blokira pozadinsku buku. Mobilni telefon, pritom, nećete morati da tražite, kontrole za javljanje i prekid razgovora se nalaze na vrhu zvučnika.

Kad ste spremni da krenete na put, ubacite Pure-Fi Mobile u vašu torbu, ranac ili kola i uživajte u muzici gde god da odete. Kompaktni, jednodelni zvučnici dolaze u zaštitnom pakovanju, u kojem se nalaze i kablovi za punjenje. Da ne biste iznenada izgubili napajanje, baterije na punjenje Vam omogućavaju 12 časova neprekidnog rada, a postoji i indikator stanja baterije. Ukoliko baterije ostanu sa malo snage možete da iskoristite kablove za punjenje ili mini-USB kabl i nastavite da uživate u muzici.

Ukoliko je Vaša omiljena muzika na Vašem računaru, iPod – u ili nekom MP3 plejeru, možete uživati u punom zvuku sa Pure-Fi Mobile sistema konektujući ga uz pomoć Bluetooth konekcije ili ugrađenog 3,5 mm konektora – instant unapređenje vašeg slušalačkog doživljaja.

Leave a Reply