Hardware

Slušalice za igrače Genius Zabius HS-G850

Genius je predstavio jnovitet u svojoj seriji vrhunskih igračkih dodataka GX-Gaming – slušalice za gejmere Zabius HS-G850.

Slušalice sa mikrofonom namenjene su igračima na PC-u Macu ili konzolama, a dolaze sa 40-milimetarskim drajverima od neodimijuma koji pružaju zvuk izuzetnog kvaliteta. Zahvaljujući posebnim oblogama na traci koja spaja slušalice i na samim slušalicama, Zabius HS-G850 se efikasnije rešava znoja i topline tokom napornog višesatnog igranja. Traka koja povezuje slušalice podesiva je po dužini, a mikrofon se po potrebi može odvojiti.

genius HS-G250

Jačina zvuka se podešava na samim slušalicama potenciometrom, a tu je i dugme za uključivanje odnosno isključivanje mikrofona. Za korisnike Xboxa 360, moguće je zasebno podešavati jačinu govora.

HS-G250_genius

Kako bi i okolina mogla da uživa u dinamici igre, crvene LED diode smeštene na slušalicama i svetle u ritmu basa koji se reprodukuje.

Slušalice Zabius HS-G850 mogu se nabaviti u opremljenijim prodavnicma po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 3900 dinara.

Leave a Reply