Hardware

Slušalice za igrače Genius Zabius HS-G850

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, predstavio je novitet u svojoj seriji vrhunskih igračkih dodataka GX-Gaming – slušalice Zabius HS-G850.

Slušalice sa mikrofonom namenjene su igračima na PC-u Macu ili konzolama, a dolaze sa 40-milimetarskim drajverima od neodimijuma koji omogućavaju zvuk izuzetne jasnoće. Zahvaljujući posebnim oblogama na traci koja spaja slušalice i na samim slušalicama, Zabius HS-G850 se efikasnije rešava znoja i topline tokom napornog višesatnog igranja. Traka koja povezuje slušalice podesiva je po dužini, a mikrofon se po potrebi može odvojiti.

genius-slusalice

Jačina zvuka podešava se na samim slušalicama potenciometrom, a tu je i taster za uključivanje odnosno isključivanje mikrofona. Za korisnike Xboxa 360, moguće je posebno podešavati jačinu zvuka prilikom razgovora.

Kako bi i okolina mogla da uživa u dinamici igre, crvene LED diode smeštene na slušalicama svetle u ritmu basa koji se reprodukujue.
Slušalice Zabius HS-G850 mogu se nabaviti u opremljenijim prodavnicama po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 7500 dinara.

Leave a Reply