Hardware

Sony centar u novosadskom „BIG“ tržnom centru

Nakon Beograda, otvorena je radnja i za sve novosadske zaljubljenike u modernu tehnologiju

Pored predstojećih novogodišnjih praznika, kompanija Sony ima još jedan razlog za slavlje, jer je tokom vikenda građane Novog Sada obradovala otvaranjem Sony centra na prvom spratu novootvorenog tržnog centra „BIG“. Dok su Novosađani imali prilku da vide i isprobaju novitete ovog japanskog proizvođača, Sony centar u Beogradu obeležio je svoj drugi rođendan.

Sony Centar Novi Sad_slika 1

„Sony centar u Beogradu je i dalje najposećeniji centar ove kompanije u regionu jugoistočne Evrope, upravo zahvaljujući inovativnim proizvodima, ali i ljubaznom i stručnom osoblju, koje se uvek trudi da izađe u susret kupcima pri izboru, kao i da odgovori na sva njihova pitanja. Nakon dve godine poslovanja u Beogradu, izuzetno nam je zadovoljstvo što smo u prilici da praznični duh u najvećem gradu Vojvodine upotpunimo još jednim slavljem i olakšamo svim ljubiteljima Sony brenda kupovinu naših proizvoda i da zajedno sa njima krenemo u susret još jednoj uspešnoj godini“, istakao je Nebojša Popovski, menadžer prodaje u Srbiji.

Inspirisan duhom Nove godine i Božića, ovaj japanski gigant nije propustio da razveseli svoje verne kupce poklonima iznenađenja, kao i specijalnim popustima u Sony centrima u Beogradu i Novom Sadu.

Leave a Reply