Hardware

Sony MDR-ZX i MDR-EX slušalice

Da li ponekad želite da se potpuno prepustite omiljenom izvođaču sa vašeg plejera i uživate u muzici bez ometanja? Prolećna linija slušalica kompanije Sony vam donosi jedanaest potpuno novih MDR-ZX i MDR-EX modela,  dizajniranih da omoguće udobnost tokom višečasovnog slušanja vaše omiljene melodije, a u isto vreme pruže dinamičan, snažan i jasan zvuk.

Sony_MDR-ZX750BN (1)

Određeni modeli iz ove ponude poseduju ugrađen mikrofon koji vam omogućava i da uživate u telefonskom razgovoru, dok su vam ruke potpuno slobodne.

MDR-ZX serija sa trakom za glavu

Luksuzne MDR-ZX750BN bežične slušalice kombinuju izvanrednu zvučnu izolaciju, funkciju potiskivanja buke i mogućnost povezivanja, uz pogodnosti bežičnog slušanja.

Udobne i lagane, MDR-ZX750BN slušalice lako reprodukuju snažan digitalni zvuk sa vašeg pametnog telefona, tableta ili bilo kog drugog uređaja koji podržava NFC tehnologiju. Jednostavno prislonite slušalice na vaš mobilni uređaj i bežična konekcija je uspostavljena istog momenta.

Jastučići prilagođeni ušima i drajveri od 40 mm obezbeđuju oštar zvuk sa širokim dinamičkim opsegom. Vaše audio iskustvo je poboljšano uz pomoć opcije potiskivanja buke, koja blokira i do 98 odsto zvuka koji dolazi iz spoljne sredine, dok u isto vreme štiti vaše uši tokom hladnijih dana. Ugrađena litijum-jonska dopunjiva baterija obezbeđuje i do 13 sati neprekinog bežičnog slušanja sa uključenom opcijom potiskivanja buke. Slušalice takođe imaju i ugrađen mikrofon, i tako dozvoljavaju da lako i brzo odgovorite na telefonski poziv dok ste u pokretu.

Dostojan naslednik neverovatno popularnog modela MDR-ZX300, tanak i lagan, model MDR-ZX310 nastavlja da poboljšava sve segmente koji su učinili njegovog prethodnika poznatim širom sveta. Ovaj model je savršen izbor za svakodnevno slušanje muzike sa sjajnim kvalitetom zvuka, a njegov jedinstveni dizajn omogućava lako odlaganje u putničku torbu. Drajver od 30 mm sa snažnim magnetima garantuje moćan bas, i čiste srednje i visoke tonove. Bez obzira da li ste napolju ili se jednostavno opuštate u svom toplom domu, cenićete savršeno uravnotežen zvuk koji pruža ovaj model, uz bilo koju vrstu muzike.

Sony MDR ZX610AP Nove MDR ZX i MDR EX slušalice kompanije Sony

Još jedna atrakcija iz nove linije slušalica sa trakom za glavu je i model MDR-ZX610AP, koji je dostupan u četiri boje. Opremljene sjajnim 40-milimetarskim drajverima od neodimijuma, nove slušalice vam omogućavaju da svaku notu čujete izuzetno jasno i sa visokom osetljivošću. Ako ovaj model koristite zajedno sa vašim pametnim telefonom, besplatna Smart Key aplikacija – koja je dostupna za preuzimanje u Google Play online prodavnici – omogućiće vam da personalizujete funkcije za kontrolu poziva i reprodukciju muzike, kako bi bile baš po vašoj meri.

MDR-EX serija slušalica „bubica“

Linija slušalica „bubica“ kompanije Sony za proleće je predvođena modelom MDR-EX650AP. Moderan dizajn poseduje jedinicu drajvera od 12 mm, koji je osmišljen kako bi pružio još bolji kvalitet zvuka i veću udobnost.

Sony MDR EX15LP slika 02 Nove MDR ZX i MDR EX slušalice kompanije Sony

Za izradu kućišta modela MDR-EX650AP korišćen je čvrst mesing, koji se koristi i za izradu truba, saksofona i drugih mesinganih instrumenta. Ova legura bakra i cinka je hvaljena od strane mnogih muzičara zbog svoje gustine, sjajnog izgleda i akustike, a pošto je teži od aluminijuma, zaustavlja i neželjene vibracije i rezonance kako bi osigurao čistu, bešumnu reprodukciju srednjih i visokih frekvencija. Slušalice imaju ugrađen mikrofon, koji omogućava korišćenje hands-free opcije.

Raznobojni modeli MDR-EX110 i EX15 predstavljaju pristupačan izbor, sa unapređenim kvalitetom zvuka. Dostupni su i u ‘AP’ verziji sa ugrađenim daljinskim mikrofonom za pogodno ćaskanje preko vašeg telefona.

Novi asoriman raznobojnih modela slušalica iz serija MDR-ZX i MDR-EX kompanije Sony će biti dostupne širom Evrope od aprila 2014. godine. izvor: AndroidRevija.com

Leave a Reply