Hardware

Sony MDR-ZX serija slušalica

„Navučeni” ste na letnje hitove? Preuzmite ili slušajte najpopularnije festivalske numere putem Sony’s Music Unlimited usluge i uživajte uz neke od Sony trendi slušalica.

Udoban i lagan, model MDR-ZX750BN omogućava slušanje muzike i do 13 sati, lako reprodukujući snažan digitalni zvuk sa vašeg pametnog telefona, tableta ili bilo kog drugog uređaja koji podržava NFCtehnologiju.

sony-slucalice

Zahvaljujući opciji potiskivanja buke, koja blokira i do 98 odsto zvuka koji dolazi iz spoljne sredine, moći ćete da se prepustite vašim omiljenim melodijama i od svakog mesta stvorite festivalsku binu. Kompaktan model MDR-ZX610AP odlikuju drajveri od 40 mm oštrog zvuka, dok je model MDS-ZX310 savršen za putovanja, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu koji omogućava lako odlaganje u putničku torbu.

 

*MDR-ZX serija slušalica koja uključuje model MDR-ZX750BN će uskoro biti dostupan u Sony Centru u Beogradu i  Novom Sadu, po ceni od 14.000 dinara, dok je model  MDR-ZX610AP  već dostupan po ceni od 6.000 dinara, kao i model MDS-ZX310 čija je cena 3.000 dinara.

Leave a Reply