Sony-reveals-Alpha-SLT-A99
Hardware

Sony osvojio pet EISA nagrada

Nastavljajući tradiciju kreiranja visoko kvalitetnih uređaja, pet proizvoda kompanije Sony osvojilo je prestižne nagrade najveće multimedijalne uređivačke organizacije u Evropi – EISA nagrade (European Imaging and Sound Association).

Potvrđujući tehnološko liderstvo u oblasti televizora, digitalnog snimanja, kućnog bioskopa i mobilnih proizvoda, nagrade su dokaz posvećenosti kompanije Sony proizvodnji visoko kvalitetnih i pouzdanih proizvoda u koje korisnici imaju poverenje.

Sony-reveals-Alpha-SLT-A99

Najbolja evropska napredna kamera za 2013-2014: SLT-A99

Zahvaljujući visokoj rezoluciji od 24,3 megapiksela i 35 milimetarskom Exmor™ CMOS senzoru, SLT-A99 kamera beleži svaki detalj i svaku nijansu boje, čak i pri slabom osvetljenju. Pomoću BIONZ procesora slike, značajno se smanjuje šum na slikama, te tako dobijate živopisne fotografije koje ostavljaju bez daha.

ad9c95c607d90df3c5aa649ea6255ab8

Najbolji evropski kompaktni fotoaparat za 2013-2014: DSC-HX50 / HX50V

Nadovezujući se na prethodni uspeh HX serije kompaktnih fotoaparata (HX5, HX9 i HX20 su prethodni dobitnici EISA nagrade), HX50 je savršen fotoaparat za putovanja. Od putovanja oko sveta do nedeljne šetnje, ovaj fotoaparat svakom prizoru daje odgovarajući nivo detalja. Najmanji je digitalni fotoaparat sa 30x zumom. Ugrađena stabilizacija slike i 20.4 MP senzor pružaju izražajne fotografije, iako je fotoaparat zaista džepnih dimenzija.

Sony55W905

Najbolji evropski TV za 2013 – 2014: KDL-55W905A

Četiri godine zaredom EISA nagrađuje BRAVIA televizore ovim prestižnim priznanjem. Ovogodišnju seriju W9, sa najboljim kvalitetom slike i zvuka ikada u jednom televizoru, odlikuje lepota, emocija, drama i uzbuđenje u svakom trenutku. Kombinacija najnovije X-Reality PRO tehnologije i novog TRILUMINOS Display-a rezultuje živopisnim bojama i detaljima na slici iz bilo kojeg izvora. Ovaj vrhunski model omogućava i kontrolisanje pomoću pametnog telefona ili tableta, a sve upakovano u Sense of Quartz dizajn.

Sony-STR-DA5800ES

Najbolji evropski HT prijemnik za 2013-2014: STR-DA5800ES

Novorazvijeni, 9.2 kanalni AV prijemnik četvrte generacije poseduje vrhunski kvalitet i širi opseg reprodukcije zvuka. Obuhvata i prednje visoke i zadnje surround zvučnike i nudi različite načine za optimizaciju zvuka, kao i opcije za virtuelno kreiranje i podešavanje surround efekta bez potpunog instaliranja. Kombinacija različitih načina povezivanja omogućava uživanje u muzici i filmovima, a ekskluzivna 4K tehnologija pojačavanja, uz 4K televizor, gledanje omiljenih filmova sa četiri puta više detalja od Full HD rezolucije.

Sony-Xperia-Tablet-Z-1

Najbolji evropski tablet za 2013-2014: Xperia Tablet Z

Xperia Tablet Z je 10.1 inčni Android tablet visokih performansi, koji sadrži najbolje od Sony tehnologije. Ukrštanjem vrhunskih specifikacija sa mogućnostima povezivanja uređaja i korisničkim iskustvom, ovaj uređaj postavlja nove standarde u zabavi. Takođe, Tablet Z sa 6.9 mm debljine i 495 grama težine neverovatno je tanak i lagan i poseduje najviši nivo vodootpornosti (IP55 i IP57) za tablet, što ga čini otpornim prilikom slučajnog prosipanja i prskanja.

Leave a Reply