Hardware

Sony paket zabave – BRAVIA W9 televizor uz Playstation 3 i PES 2014

Jedinstveno vizuelno iskustvo na nagrađenom BRAVIA W9 televizoru uz Playstation 3 i PES 2014

U susret prazničnoj euforiji, Sony je pripremio audio-vizuelne paketiće kojim će obradovati sve ljubitelje dobrog ukusa, zabave i uživanja na čijim su listama novogodišnjih odluka da učine svoj dom toplijim mestom za život ili provođenje više vremena sa prijateljima. Poznati japanski proizvođač će svoj najuspešniji model u godini, BRAVIA W9 televizor (od 40, 46 ili 55 inča), učiniti pristupačnijim svima koji do 15. januara obraduju sebe ovim uređajem. Pored popusta od 15 odsto, kupovinom BRAVIA televizora iz serije W9, svi zainteresovani kupci dobiće priliku da prožive još više uzbudljivih trenutaka na omiljenoj konzoli Playstation 3 igrajući, svim fudbalskim fanovima dobro poznatu igru, Pro Evolution Soccer 2014.

Sony BRAVIA W9

Četiri godine zaredom, BRAVIA televizori su dobitnici prestižnog EISA priznanja, koje dodeljuje Evropska asocijacija za sliku i zvuk (European Imaging and Sound Association). Model KDL-55W905A iz W9 serije prema izboru ove ugledne organizacije proglašen je za najbolji evropski TV za 2013–2014. godinu. Ovaj Full HD LED model odlikuje vrhunski dizajn i kvalitet slike i zvuka, a kombinacija najnovije X-Reality PRO tehnologije i novog TRILUMINOS displeja donosi živopisne boje i omogućava prikaz najsitnijih detalja. Takođe, korisnici mogu vrlo jednostavno da upravljaju ovim televizorom uz pomoć svog pametnog telefona ili tableta.

Pored impresivnog vizuelnog doživljaja, svim prijateljima jedinstvene zabave i druženja, Sony nudi i adrenalinsko iskustvo prilikom igranja video igara na Playstation konzoli. Playstation 3 dolazi sa hard diskom kapaciteta 500 GB, Blu-ray Disc™ plejerom, kao i PES 2014 video igrom sa do sada neviđenim vizualnim efektima koji će atmosferu sa fudbalskih stadiona doneti u vašu dnevnu sobu! Prilika koja se ove zime ne propušta je da u toplini vašeg doma vodite tim za koji navijate ili „dodate gas“ dok se sećate najuzbudljivijih trenutaka u godini koja je za nama.

Leave a Reply