Hardware

Sony STR-DN1050 i STR-DN850 mrežni AV risiveri

Nova linija audio proizvoda visoke rezolucije iz kompanije Sony donose poseban svet čistog i verodostojnijeg zvuka, koji umnogome prevazilazi CD kvalitet.

Dva nova AV risivera sa mnoštvom unapređenih funkcija vam omogućavaju da tokom ovog proleća uživate u beskompromisnom zvuku visoke rezolucije, uz raskošan broj opcija za umrežavanje. Vrhunski kvalitet komponenti i precizna izrada STR-DN1050 i STR-DN850 modela garantuju zvuk prepun detalja, koji će ceniti svi ljubitelji dobrog zvuka i muzike.

Sony_STR-DN850-Network-AV-Receivers
STR-DN850

Vodeći model STR-DN1050 znatno podiže i nivo kućne zabave. Tim vrhunskih stručnjaka radio je na izradi čvrtog postolja koje sprečava neželjene vibracije.

Masivna izlazna moć risivera od 165W na svakom od 7,2 kanala sa pojačalom širokog propusnog opsega, reprodukuje svaku notu iz vaše muzičke kolekcije sa jasnoćom koja će vas sigurno oduševiti. Integrisana 4K pass through tehnologija donosi dodatne detalje video izvorima niže rezolucije što je odličan način da uživate u filmovima i drugim video sadržajima na vašem Blu-ray Disc™ plejeru i 4K televizoru. Distribucija zvuka u dve zone vam omogućava istovremeno slušanje audio sadržaja u različitim prostorijama, dok intuitivni vizuelni interfejs risivera olakšava podešavanje preko vašeg TV ekrana i novog pojednostavljenog daljinskog upravljača.

Sony_STR-DN1050-Network-AV-Receivers
Sony_STR-DN1050-Network-AV-Receivers

Oba risivera imaju mogućnost reprodukovanja izvanrednog zvuka visoke rezolucije, uključujući DSD i 192KHz/24-bit (WAV/FLAC) formate, preko vaše kućne mreže, a alternativno rešenje može biti povezivanje telefona ili USB uređaja na kojem se nalazi album vašeg omiljenog benda u visokoj rezoluciji. Pored ugrađene Wi-Fi i Bluetooth® tehnologije, zahvaljujući i NFC opciji, veoma jednostavno ćete povezati ove uređaje sa mobilnim telefonom, kao i drugim android uređajima.

Uz pomoć novog, preglednog daljinskog upravljača, bez muke ćete istražiti svet audio zabave uz mogućnost korišćenja besplatne SongPal app aplikacije kompanije Sony, kako biste upravljali risiverom sa vašeg telefona ili krstarili internet servisima poput Music Unlimited, Spotify i Deezer-a. S obzirom na to da su ove ugrađene aplikacije potpuno poznate risiveru, uživaćete u čistom i superiornijem zvuku u odnosu na slušanje muzike sa cloud servisa na vašem računaru ili mobilnom telefonu.

Leave a Reply