Hardware

Špica nudi novi model terminala za evidenciju radnog vremena

Špica je svoju ponudu hardvera za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa obogatila novim modelom terminala za evidenciju radnog vremena Zone Button (Z1B).

Zone Button i Zone Touch u kombinaciji sa DOX inteligentnim kontrolerom predstavlja kompaktno, modularno rešenje za registraciju radnog vremena.Za razliku od DOX konzole kod Zone Button terminala se za interakciju između korisnika i sistema koriste kapacitivni tasteri i displej nešto manje dijagonale što ostavlja prostora za integraciju beskontaktnog čitača u sam terminal.

Dodatnu funkcionalnost u odnosu na prethodni model prestavlja mogućnost povezivanja Zone terminala direktno na lokalnu računarsku mrežu, bez korišćenja DOX kontrolera, u situacijama gde ne postoji izričita potreba za kontrolom pristupa. Upotreba POE (Power Over Ethernet) tehnologije za napajanje Zone terminala, pored kompaktnog dizajna i ugrađenog čitača obezbeđuje maksimalnu fleksibilnost u pogledu integracije u najrazličitija poslovna okruženja.

Kako Zone serija terminala karakteriše kompaktan ali i robustan dizajn, predpostavlja se da će u narednom periodu u potpunosti zameniti dobro poznatu DOG seriju terminala.

Leave a Reply