red_python
Hardware

Stilski dezenirane Gigaset folije

Lansirana je najnovija kampanja – stilski dezeniranim folijama Gigaset ulepšava razgovore vođene fiksnim telefonima. Kao evropski tržišni predvodnik za telefone fiksnih linija, Gigaset osvaja svoje potrošače ne samo odličnim kvalitetom, već i kampanjom koja svežinom i elegancijom stilizuje po meri vaš telefon baš kako se vama dopada. Od sredine juna kupci koji kupuju telefone Gigaset mogu da biraju između različitih motiva i da stilizuju svoj lični DECT telefon.

„U vremenu kreatorskih blogova i stilskih vodiča, čak se i artikli kao što su telefoni koriste za ostavljanje utiska. Dezenirane folije omogućuju našim kupcima da daju ličnu notu proizvodima za svakodnevnu upotrebu.“, kaže Eduard Šmidhofer (Eduard Schmidhofer), generalni direktor kompanije „Gigaset komjunikejšns Austrija GmbH“ (Gigaset Communications Austria GmbH).

Bilo da su u pitanju cvetni ili egzotični dezeni, Gigasetov telefon postaje elegantan modni detalj za svakog i svačiji ukus. „Samo je mašta granica!“ Čak možete koristiti svoje slike za udešavanje bežičnog telefona.

Od sredine juna 2012. godine, kampanja pod nazivom „Hajde da pričamo u boji“ počela je saradnju sa kompanijom za štampanje folija „TRONIKS entertejnment Gmbh“ (TRONYX Entertainment GmbH) koja će trajati do septembra 2012. Kupci koji u toku trajanja kampanje kupuju sa nalepnicom sa oznakom paket C610 ili C300, dobijaju besplatan vaučer za dezeniranu foliju. Putem linka koji je naznačen na vaučeru: www.gigaset.com/folije_rs kupci mogu da pristupe prodavnici na internetu i biraju iz ponude raznolikih dezena ili da učitaju svoju sliku. Zatim treba uneti šifru vaučera i proces naručivanja je završen. Foliju će besplatno dobiti na kućnu adresu.

Lako rukovanje i širok dijapazon dezena vas mami da promenite dezeniranu foliju posle nekog vremena i promenite izgled vašeg Gigaset DECT telefona. Folija koja se postavlja na baznu stanicu i poleđinu slušalice lako se skida i ne ostavlja mrlje.

Leave a Reply