Hardware · PC računari

TASKalfa – Kyocera Mitina novi brend višenamenskih uređaja

Kyocera Mita, proizvođač štedljivih rešenja za upravljanje dokumentima, predstavila je novu robnu marku TASKalfa za novu generaciju višenamenskih uređaja za štampanje. Novi proizvodi TASKalfa 250ci, TASKalfa 300ci, TASKalfa 400ci i TASKalfa 500ci sadrže brojne tehnološke inovacije, koje postavljaju nove standarde kvalitete i pouzdanosti.

Pomoću Java tehnologija i mrežnih usluga korisnici mogu nove Kyocerine višenamenske uređaje da prilagode specifičnim okruženjima te programiraju njihove napredne mogućnosti. Uređaji TASKalfa omogućuju celovito upravljanje uređajima i korisničkim nalozima, te vrhunske sigurnosne funkcije, a zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, lepo se uklapaju u svaku modernu kancelariju.

Ponudu TASKalfa čine četiri višenamenska uređaja formata A3: TASKalfa 250ci, TASKalfa 300ci, TASKalfa 400ci i TASKalfa 500ci. Uz novu robnu marku, uređaje obeležava privlačan novi dizajn – kombinacija tamnoplave i sive boje – koje ih jasno razdvaja od konkurentskih proizvoda. Posebnu pažnju Kyocera Mita je posvetila najnovijim zahtevima na području ergonomije i jednostavnosti korišćenja.

Uređaji su opremljeni ekranima osetljivim na dodir u boji, koji nude brz i jednostavan pristup funkcijama, a njihov nagib može se prilagođavati različitim uslovima osvetljenja. Korisnike kroz interakciju sa uređajima vode interaktivne animacije, a moguće je i pretraživanje interneta. Umetanje papira nikada nije bilo jednostavnije zahvaljujući ergonomski oblikovanim ručicama za otvaranje i zatvaranje kaseta laganim dodirom.

Novi uređaji pružaju vrhunsku funkcionalnost skeniranja u boji, a uz funkcije TWAIN, Scan to email, Scan to FTP, Scan to SMB i Scan to Box nude i funkciju Scan to USB (skeniranje dokumenata na USB uređaje). USB port praktično je postavljen na desnu stranu upravljačke ploče. Podržani formati za skeniranje i za funkciju USB Direct Printing su PDF (sa mogućnošću smanjivanja i šifriranja), XPS, TIFF i JPEG.

Leave a Reply