the-witcher
Hardware

“The Witcher 3: Wild Hunt” besplatno uz određene GeForce grafičke karte

Proizvođač igara CD Projekt Red proizveo je za gejmere epsku priču, epsku avanturu i epsku grafiku. Neukroćeni svet ove akciono-avanturističke igre je idealan prikaz grafike sa prekrasnim prikazima i neverovatnim detaljima.

Zadovoljstvo nam je da je ponudimo GeForce gejmerima kao deo našeg novog “Undeniably Epic” kompleta.

Korisnici koji kupe odabrane GeForce GTX 980, 970 i 960 grafičke karte ili notebook-ove sa GTX 970M ili jačom grafikom, dobiće kod za The Witcher 3: Wild Hunt. Ova akcija je dostupna od danas, u ograničenom periodu.

the-witcher

Želećete da iskusite ovu igru u potpunosti. NVIDIA i CD Projekt Red radili su zajedno na igri kako bi joj dodali novi nivo realističnosti sa tehnologijama poput NVIDIA HairWorks i NVIDIA PhysX.

Severna kraljevstva oživljavaju uz pomoć HairWorks-a i u igri možete videti više od 50 čudovišta i karaktera koji poseduju prirodno kretanje krzna zahvaljujući pomenutoj tehnologiji. PhysX tehnologija je učinila isto po pitanju kostima za likove u igri. Kobinacija pomenutog sa razarajućim objektima i borbama je spektakularno iskustvo.

Igra će biti dostupna 19. maja u Severnoj Americi i Evropi. Maloprodajni partneri koji učestvuju u promociji su WinWin i Gigatron.

Leave a Reply