Hardware

Toshiba garancija obezbeđuje i zaštitu od krađe

Podaci koje je kompanija Toshiba prikupila su nedvosmisleni – popravka slučajno oštećenog laptop računara može da košta i do 380 evra, dok nov LCD modul košta skoro isto koliko i nov TV uređaj.

Da li je vaše dete još pod utiskom nedavnog Evropskog prvenstva u fudbalu? Da li je već počelo da trenira za neki od narednih šampionata Evrope pa je u žaru igre promašilo gol i oštetilo vaš novi TV uređaj? Hteli ste da se osvežite nekim napitkom, čaša je iskliznula i tečnost se prosula na vaš najnoviji laptop računar iz snova? Nekome se vaš tablet računar toliko dopao da ga je uzeo bez pitanja? Ovakve stvari se dešavaju i često podrazumevaju mnogo novca da se nadoknade. Stručnjaci iz Toshiba servisa tvrde da zamena HDD uređaja košta oko 180 evra. Ako vam je laptop računar pao i pri tome se displej razbio, moraćete da platite i preko 380 evra da ga popravite. A ako vam je oštećen LCD modul na televizoru, bolje je da razmislite o kupovini novog modela – ispašće jefitnije!

Zvuči strašno? Srećom, sa Toshibom ne morate da pokrivate ove troškove. Čvrsto verujući u kvalitet i pouzdanost svojih proizvoda, kompanija vas podržava bez obzira šta se dogodi. Pod jednim uslovom koji je lako ispuniti: uređaj mora biti registrovan na sajtu www.nomatterwhatguarantee.com* u roku od 14 dana od datuma kupovine. Nakon toga ne morate da birnete o nepredviđenim troškovima. ToshibinaGarancija bez obzira na sve će vam pomoći kod:

a)              SLUČAJNOG OŠTEĆENJA: štiti uređaje od nepredviđenih događaja kao što su slučajni padovi, udarci ili prosipanja. U okviru slučajnog oštećenja, Toshiba nudi besplatnu popravku u slučaju uništenja ili oštećenja koje onemogućava normalno funkcionisanje proizvoda.

b)              ZAŠTITE OD KRAĐE: zamena proizvoda čija krađa je prijavljena policiji i okvalifikovana kao krađa od strane ovlašćenih organa.

c)              SPASAVANJA PODATAKA: spasavanje podataka na novom hard disku čak i u slučajevima fizičkog oštećenja, softverske greške ili napada virusa.

Detalji ove promocije se mogu na naći na Toshibinom korporativnom sajtu. Garancija bez obzira na sve pokriva sve laptop i tablet računare i TV uređaje kupljene u periodu između 16. aprila i 30. septembra 2012. godine.

Leave a Reply