Hardware · Notebook-Netbook

Toshiba nudi garanciju “U svakom slučaju” i kupcima u Srbiji

Aktiviranje jedinstvene besplatne garancije za sve laptop računare

Toshiba, kao jedna od vodećih prodavaca računarske opreme nudi novi paket poverenja kupcima u Srbiji. Toshiba od svog osnivanja ima tradiciju težnje maksimalnom kvalitetu. Sada Toshiba tu tradiciju podiže na novi nivo. „No Matter What Guarantee“ garancija kupcima laptop računara pruža novi nivo zadovoljstva, zaštite i slobode.

Garancija pruža sledeće prednosti:

Garantovano zadovoljstvo – kupac može da koristi proizvod za posao i zabavu, ali u slučaju da nije u potpunosti zadovoljan kupljenim laptop računarom, može da ga vrati dve sedmice nakon kupovine. U svakom slučaju*.

Pokrivenost prilikom slučajnog oštećenja – Toshiba će zameniti ili popraviti laptop računar ako se slučajno ošteti u periodu od jedne godine. U svakom slučaju*.

Pokrivenost u slučaju krađe – Toshiba kupcima daje isti ili ekvivalentan laptop računar ako se originalni ukrade u periodu od godinu dana nakon kupovine. U svakom slučaju*.

‘No Matter What Guarantee’ garancija je paket koji kupcima nudimo besplatno i koji je dodatna potvrda kvaliteta i pouzdanosti naših laptop računara. Takođe, želimo da tokom aktuelne ekonomske krize kupcima obezbedimo slobodu prilikom kupovine. Ovim pokušavamo da opravdamo i povećamo nivo poverenja koji Toshiba uživa na tržištu,“ navodi Sandor van der Ham, Generalni menadžer za Jugoistočnu Evropu, Tursku i Izrael odeljenja Toshiba Europe GmbH.

Ova garancija će od ponedeljka 23. februara biti dostupna za sve Toshiba laptop računare u izabranim partnerskim prodavnicama. Za više detalja posetite lokaciju: www.trust-toshiba.com

* Primenjuju se odredbe i uslovi

Leave a Reply