Hardware

Toshiba osvojila 5 red dot nagrada za izuzetan dizajn TV, laptop i HDD uređaja

STOR.E EDITION osvojio je red dot nagradu “najbolji među najboljima u 2012” – najprestižnije priznanje na jednom od najvećih takmičenja za dizajn na svetu.

Pred sudijama koje dodeljuju red dot nagradu bio je težak zadatak, jer se na ovogodišnjem takmičenju našlo 4.515 proizvoda u borbi za svetski priznat pečat kojim se potvrđuje kvalitet. Pošto samo mali broj proizvoda može da osvoji ovu nagradu, sudije podvrgavaju proizvode rigoroznim testovima i ocenjivanju u kategorijama kao što su inovativnost, funkcionalnost, kvalitet i ekološka efikasnost. Kompanija Toshiba poštuje proces ocenjivanja performansi koji sprovodi tim koji dodeljuje red dot nagradu i počastvovana je što su njeni proizvodi akreditovani kroz taj process i dodelu nagrada.

STOR.E EDITION: red dot “najbolji među najboljima u 2012”

STOR.E EDITION eksterni hard disk dobio je najveće priznanje na red dot takmičenju – “najbolji među najboljima u 2012”. Pored toga što njegova tekstura sa žljebovima i žive boje savršeno odgovaraju prenosivim računarima serija Toshiba Satellite, Satellite Pro i Tecra. STOR.E EDITION eksterni drajv je lagan i dolazi sa USB 3.0 vezom za brz prenos podataka.

Portégé Z830: red dot

Elegantni Portégé Z830 Ultrabook™, sa ekranom dijagonale 33,8 cm (13,3 inča), dobio je red dot nagradu. Mase manje od 1,12 kg2 i zapakovan u kućište od magnezijuma, Portégé Z830 je lak za nošenje, a izdržljiv, i nudi veliki broj osnovnih funkcija.

Tecra R840 i R850: red dot

Tanki i lagani, dobitnici red dot nagrad, Tecra R840 i R850 poslovni laptopovi su efikasne alatke za rad. Zahvaljujući vrhunskim karakteristikama, ovi laptopovi predstavljaju spoj inovativnih tehnologija, uključujući najnovije opcije za povezivanje, prošli su detaljne testove izdržljivosti, i dolaze u velikom broju različitih konfiguracija.

Toshiba 55/46WL863 i 55/46YL863: red dot

Kao rezultat saradnje sa danskom kompanijom JACOB JENSEN DESIGN, dobitnike nagrade, televizore 55/46WL863 sa ekranom u crnoj boji i 55/46YL863 sa ekranom u srebrnoj boji karakteriše, prepoznatljiv fini okvir i upotreba vrhunskih materijala, kao što je brušeni aluminijum.

Zahvaljujući multiprocesorskoj platformi kompanije Toshiba, CEVO ENGINE, televizori WL863 i YL863 nude odličan kvalitet slike i brilijantan 3D prikaz. Oba modela nude i Smart TV funkcije, kao što je kompatibilnost sa Toshiba Places (internet portal kompanije Toshiba koji nudi pristup velikom broju sadržaja3) i mogućnost snimanja televizijskog programa na eksterni hard disk4.

Leave a Reply