Hardware

Toshiba produžuje akciju besplatne dodatne zaštite laptop računara

Toshiba objavljuje podužetak promotivnog perioda garancije Bez obzira na sve (No Matter What Guarantee). Ova jedinstvena ponuda na tržištu Srbije, koja štiti korisnike od nepredviđenih troškova usled slučajne štete, gubitka podataka sa oštećenog diska, pa čak i krađe računara, biće i dalje dostupna svakome ko kupi Toshiba laptop do 30. septembra 2014.

Korisnicima se ova garancija nudi besplatno ukoliko registruju svoj uređaj na Toshiba veb-sajtu u roku od 14 dana od dana kupovine. Registracija je besplatna i važi godinu dana od datuma kupovine.

Toshiba_NMWG

Zaštita uređaja je jedna od najvažnijih stavki prilikom kupovine novog laptopa. S obzirom da se najveći broj tehničkih problema ispolji već u prvoj godini korišćenja računara, Toshiba je svojim klijentima ponudila rešenje u vidu produženja promotivnog perioda dodatne garancije „No Matter What“. Zahvaljujući ovoj specijalnoj ponudi, kupci su zaštićeni od nepredviđenih troškova. Za svaki oštećen laptop sa aktiviranom dodatnom garancijom „No Matter What“, kupcima se garantuje besplatna popravka ili potpuno novi uređaj.

 

Toshiba u saradnji sa ovlašćenim serviserima neprestano radi na unapređenju servisa i usluga koje se pružaju krajnjim korisnicima. Na primer, osim popravki uređaja, Toshibini ovlašćeni servisi nude i mogućnost preuzimanja uređaja od korisnika i vraćanja nakon servisa, kao i tehničku podršku sa svim neohodnim informacijama.

Svi kupci koji se odluče da registruju besplatnu dodatnu garanciju „No Matter What“, to mogu da urade jednostavno, na Toshibinom veb-sajtu. Za više informacija o registraciji dovoljno je da posete www.nomatterwhatguarantee.com/sr-Latn-CS/Home i unesu zahtevane podatke. Korisnici dobijaju potvrdu o izvršenoj registraciji koja pruža dodatnu zaštitu njihovih uređaja u periodu od godinu dana.

Leave a Reply