Gadgets · Hardware

Touch 65/90™ serija CCD kontakt čitača za maloprodaju

Datalogic, globalni proizvođač linearnih imadžera i laserskih barkod čitača, nudi široki asortiman ručnih naročito namenjenih za rukovanje dokumentima i maloprodajnim aplikacijama.

Touch 65/90™ linearni imadžer kontaktni čitač predstavlja idealan proizvod svaki put kada se zahteva niska cena. Međutim kvalitet proizvoda i performanse čitanja su na veoma visokom nivou.

Touch 65/90™ Pro obezbeđuje kompletno “sve u jednom” rešenje, uključujuči RS-232, USB, wedge i pen emulaciju, dok Touch 65/90 Light obezbeđuje USB ili PS2 wedge i RS-232 pojedinačne modele. Brzina skeniranja garantuje izvanredne performanse kada je u pitanju brzina čitanja, naročito na loše odštampanim ili uništenim kodovima gde se zahtevaju višestruki pokušaji dekodiranja.

Osim toga, Touch 65/90™ familija koristi Puzzle Solver tehnologiju, tehniku dekodiranja koju je predstavio i patentirao Datalogic. To znatno povećava “dobro čitane” rezultate. Touch 65/90™ Pro modeli takođe imaju ugrađene karakteristike formatiranja i editovanja podataka, što omogućava korisniku da sredi i organizuje prikupljene podatke u zavisnosti od potrebe i formata koji mu je potreban za odgovarajuću aplikaciju.

Leave a Reply