Hardware

Transcend dobio žig Windows 7

Kompanija Transcend Information, Inc, globalni lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, sa zadovoljstvom objavljuje da su JetFlash USB memorijski moduli uspešno prošli Windows 7 testove kompanije Microsoft i da su stekli pravo nošenja „Compatible with Windows 7“ žiga.

Windows 7 je najnovija verzija Microsoft Windows operativnog sistema i celokupan hardver koji ga pokreće ili podržava, mora da prođe pomenute Windows 7 testove, kako bi sinergija hardverske osnove i softverske nadogradnje pružila maksimalne rezultate.

U cilju da pruži maksimalne performanse u radu sa Windows 7 operativnim sistemom, Transcen V serija, T serija i HI-speed JetFlash USB serija u potpunosti podržavaju sve standarde novog Microsoft OS-a. Od sada, svi korisnici Transcend USB flash memorija, bez bilo kakve brige o kompatibilnosti mogu nesmetano da ih koriste sa Windows 7 OS-om.

U Gartnerovom istraživanju iz 2008. godine, kompanija Transcend je rangirana na trećem mestu liste najboljih svetskih proizvođača Flash memorijskih modula. Trenutno je Transcend jedina kompanija na svetu koja ima “lifetime” garanciju na sve svoje memorijske module i JetFlash USB kartice. Sa ovom jedinstvenom garancijom, specifičnim Transcend dizajnom, dokazanim kvalitetom i Windows 7 sertifikatom, Transcend JetFlash USB moduli predstavljaju uređeje kojima korisnici imaju pravo najviše da veruju prilikom skladištenja poverljivih i važnih podataka.

Leave a Reply