Događaji · Hardware

Transcend na COMPUTEX-u

Najveće IT okupljanje u Aziji, COMPUTEX, održaće se u Svetskom Trgovačkom Centru u Tajpeju na Tajvanu  od 01. do 05. juna ove godine. Kompanija Transcend će na ovoj prestižnoj svetskoj manifestaciji predstaviti svoja najnovija ostvarenje, uključujući najkvalitetnije memorijske module, USB Flash ključiće, Flash memorijske kartice, MP3 plejere, prenosne hard diskove, digitalne ramove za slike i široku paletu dodatne opreme.

Oni koji budu otišli na COMPUTEX, posebnu pažnju trebaju da obrate na najnovije USB 3.0 proizvode, overklokerske aXeRam™ DDR3 trokanalne memorijske module, JetFlash 500/530 USB fleš ključiće, JetFlash 600/620 USB fleš prenosne diskove, SATA solid state 192GB 2,5“ diskove i mnogo druge premijerno prikazane opreme.

Podsetimo da je do sada kompanija Transcend za svoje proizvode dobila čak osam COMPUTEX prestižnih nagrada (Taiwan Excellent Award) koji će takođe biti prikazani. Ovi perfektno dizajnirani i nadasve inovativni periferijali, preporučuju kompaniju Transcend kao svedskog lidera na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje.

Pored prikazivanja svojih najnovijih proizvoda, komapnija Transcend će posetioce zabaviti i zaslepljujućim prikazom poletno sletne staze, uzbudljivim igračkim programom i sa mnogo drugih zanimljivih sadržaja i nagradnih igara.

Leave a Reply