Hardware

Transcend na Embedded World 2012

Transcend, Inc. (Transcend®), globalni lider u oblasti memorija i multimedijalnih uređaja, predstaviće se na izložbi Embedded World 2012 u Nirnbergu (Nemačka) od 28.2. do 1.3.2012. Na ovoj izložbi, Transcend će prikazati široki dijapazon industrijskih proizvoda, od SSD-ova do memorijskih modula posebno dizajniranih za različite industrijske primene. Transcendov štand će se nalaziti u hali 1, štand br. 216.

Učestvujući na Embedded World-u ponovo ove godine, Transcend sa ponosom predstavlja usavršeni industrijski portfolio, uključujući SATA III 6Gb/s SSD, SLC SSD, mSATA i half-slim SSD-ove, fleš module, fleš kartice i memorijske module. Transcend takođe organizuje profesionalne demonstracije proizvoda na licu mesta, kao što su monitoring životnog veka SSD-a i test na iznenadni nestanak struje, kako bi podvukao krajnju stabilnost i garantovano pouzdani prenos podataka pomoću Transcend SSD-ova.

Embedded World izložba i konferencija je najveće na svetu stecište zajednice koja se bavi ugrađenim računarskim komponentama. Više od 800 izlagača iz Nemačke i inostranstva se očekuje da dođe u Nirnberg ponovo u 2012. godini da prikažu sve svoje proizvode, kao što su hardver, softver i još mnogi ugrađeni tehnološki servisi.

Leave a Reply