Hardware

Trendy PC

Novi trendy PC predstavlja spoj odličnog dizajna i zadivljujućih mogućnosti

Kako bi zadovoljio potrebu kupaca za PC računarom modernog izgleda, Canyon je lansirao beli multimedijalni desktop PC. Ovaj PC opremljen je Microsoft Vista Home Premium operativnim sistemom zbog čega je pogodan za sve medija aktivnosti. Možete surfovati internetom, gledati fotografije i filmove, slušati omiljenu muziku. Takođe, ovaj računar se može koristiti kako u kancelariji tako i uvašem domu.

PC standardno je opremljen 19″ wide screen monitorom, 1.3 mega piksela kamerom (CNR-WCAM5),,800 dpi optičkim mišem (CNR-MSOPT5), i tastaturom (CNR-KEYB7). Kako je sva oprema u skladu sa dizajnom kućišta, kompletan set izgledaće fenomenalno bez obzira gde odlučite da ga postavite.

Ukoliko želite da kompletirate svoj PC set, možete nabaviti i 2.1 zvučnike koji su istog dizajna kao i PC. Ovaj zvučni set isporučuje odličan kvalitet zvuka zvahvaljujući kvalitetnom subwooferu i 2 satelita, a poseduju bas i kontrole jačine. Više informacija o CNR-SP21C pogledajte ovde.

PC poseduje 1GB interne memorije sa 250GB hard diskom, tako da ima dovoljno kapaciteta za smeštaj. Dual core AMD procesor će omogućiti da PC bude brz a DVD dual rezač omogućuje reprodukciju i pravljenje CD. Za specifikaciju CNR-PC kliknite ovde.

Na lageru sredinom decembra.

Leave a Reply