Hardware · Notebook-Netbook

Tri boje: DELL

Od 20.01.2012 , Positive ponovo nudi DELL laptopove N5110 u crvenoj, plavoj i crnoj boji.

Positive nudi dve vrste konfiguracija baziranih na Intelovom dvojezgarnom procesoru B950. Razlikuju se  po veličini hard diskova 320Gb / 640 Gb i po grafičkim karticama (Intel 3000HD / ATI 6470HD). Slabija konfiguracija pogodna je za korisnike koji nemaju prevelike zahteve od računara, za poslovnu ili kućnu upotrebu.

Jača konfiguracija sa ATI grafikom i duplo većim HDD-om odgovoriće na zahteve mladje populacije. Dizajn i predivne metalizirane boje, privući će sve one kojima je stalo  da njihov ljubimac pored snage , ima i lep izgled.

Bitno je napomenuti da model u crnoj boji ima mogućnost  zamene poklopca, tako da  ga možete dizajnirati prema svojoj želji. Ponuda zamenskih poklopaca se stalno proširuje i menja, što sve čini još zanimljivijim i otvara mogućnosti.

 

Garancija od 36 meseci i dalje je neprikosnovena na tržištu i tu Dell nema konkurenciju (svi ostali koji nude garanciju dužu od 24 meseca nameću dodatne obaveze kupcima svojih proizvoda).

Na kraju, pristupačne cene od 38.799,00 dinara za laptop sa slabiji model i 42.699,00 dinara za snažniji model  predstavljaju odličan razlog za kupovinu baš ovih modela.

Leave a Reply