TV-Monitori

„5 Godina Bez Brige” garancije i 50 GB besplatnog prostora na Cloud servisu uz LG Smart televizore

Kompanija LG Electronics odlučila je da još jednom obraduje svoje korisnike u Srbiji sa dve nove jesenje akcije. U sklopu programa „5 Godina Bez Brige”, LG  Electronics nudi mogućnost produženog garantnog roka pri kupovini LG Smart televizora sa jedinstvenim CINEMA SCREEN dizajnom. Takođe, svi kupci LG Smart televizora koji se do kraja godine prijave za LG Cloud aplikaciju imaće mogućnost proširenja prostora za skladištenje okviru ovog servisa sa 5 GB na 50 GB.

lg-cloud-tv

Svi oni koji se od 1. oktobra do 31. decembra odluče za kupovinu LG Smart televizora sa CINEMA SCREEN dizajnom ulaze u jedinstveni program produžene garancije „5 Godina Bez Brige”. U toku prve dve godine, ovaj garantni program obuhvata besplatnu popravku, besplatne rezervne delove, kao i besplatnu popravku na licu mesta, u slučaju da je takva vrste intervencije potrebna. U trećoj, četvrtoj i petoj godini, ovaj program podrazumeva besplatnu popravku i rezervne delove, dok LG Electronics ne snosi troškove transporta do i od servisa u ovom periodu. Kako bi ostvarili pravo na petogodišnju garanciju, korisnici treba samo da prilože dokumentaciju kojom se potvrđuje kupovina (račun, pojednostavljeni račun, priznanica), kao i popunjeni garantni list i sertifikat, koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici LG Electronics Srbija.

Pored toga, svi oni koji se odluče za kupovinu LG Smart televizora2 do 31. decembra i tom prilikom preuzmu LG Cloud aplikaciju, dobiće na poklon 50 GB besplatnog prostora za skladištenje, umesto standardnih 5 GB. Na taj način, korisnici na jednostavan način mogu čuvati omiljeni sadržaj (filmove, muziku, fotografije) na centralnom serveru i reprodukovati ih na svojim LG Smart televizorima ili na drugim kompatibilnim pametnim digitalnim uređajima. Dodatni besplatni prostor za skladištenje od 50 GB na LG Cloud servisu biće raspoloživ do 31. decembra 2014. godine, nakon čega će korisnicima biti dostupno standardnih 5 GB.

Leave a Reply