Categories
TV-Monitori

AOC myStage monitor za puno multimedijalno iskustvo

Lansiran novi myStage monitor, sa ugrađenim podnožjem i univerzalnim priključkom za iPhone ili iPad, koji korisnicima nudi još viši kvalitet uživanja u omiljenim video sadržajima, fotografijama i muzici, direktno sa Apple uređaja. Inovacija dolazi iz AOC-a, jednog od vodećih brendova na tržištu monitora.

Za sve koji smatraju da monitori nisu dovoljno napredni za današnje multimedijalne zahteve dolazi inovacija u vidu myStage monitora, od jednog od vodećih brendova na tržištu monitora, AOC-a. Ovaj monitor oznake e2343Fi sastavni je deo posebno dizajnirane linije uređaja koja obećava nove uzbudljive mogućnosti ljubiteljima mobilnih aparata. Imajući na umu multimedijalno okruženje u kojem živimo, myStage monitor prilagođava se tehnološkim trendovima pružajući korisnicima direktno povezivanje s iPhone ili iPad uređajima, i uživanje u mnogo boljem audio i vizuelnom kvalitetu sadržaja.

Najzahtevniji ljubitelji video igrica će od sada imati mogućnost da iskuse prvorazredni doživljaj sadržaja, koji omogućuje ogroman ekran dijagonale od gotovo 60 cm, HD rezolucija uz vreme odziva od 2 ms, dinamički kontrast 50.000.000 : 1 i mogućnost prikaza 16,7 miliona boja. Dodatno uživanje u omiljenim sadržajima sa mobilnih uređaja, myStage monitor omogućava i time što pruža opciju uvećanja slike sa iPhone monitora čak i do 37 puta.